icon

Svrbenie očiek z alergie - liečba

bahulienka
20. máj 2015

ahojte zienky.syna 2,5 strasne rezu ocka, hlavne pred spanim si ich trie. Prosim kto mate skusenost, co pomoze, sem s tym, nech cim skor pomozem🙂 dakujem

simsalabim
•
20. máj 2015

Kvapky do oci na alergiu... vyplach oci studenou vodou, studene obklady. Cisticka vzduchu. Protipelova siet na okna. Sprcha pred spankom, vratane vlasov. Niekedy ani to nepomaha...posledna zachrana - kratkodobe kortikoidy, niekedy aj v kombinacii s ATB, ked uz je to fakt zufale.

hradnapani
•
20. máj 2015

@bahulienka boli ste uz u lekara? predpise kvapky a je pokoj, pripadne zisti alergen a mozete sa mu branit nejakym vhodnym sposobom. Lebo niekedy ide o skrizene alergie (napriklad vadi mu nejaky pel z konkretnej rastliny, ktora sa krizuje napriklad s jablkom, takze po zjedeni jablka sa to cele zhorsuje a podobne). Samoliecbu by som v tomto veku velmi neriesila.

janinah
•
20. máj 2015

alergia na čo presne? odstrániť alergén nakoľko sa dá,žiť režim alergika + lieky podľa potreby z alergologie či očného ...toto by som neriešila babskými radami z netu,potrebuje presnú liečbu,aby sa stav nezhoršil

bahulienka
autor
•
21. máj 2015

pozorujem to cca 4 dni,takze este som nebola u lekara,ale zajdem .

janinah
•
21. máj 2015

@bahulienka môže to byť aj zápal,ja som myslela,že to je potvrdená alergia už...takže lekárske vyš. určite neodkladať,dieťa sa trápi a stav očka sa zhoršuje resp.nezlepšuje sa,niet za čím čakať