icon

Syn a pehy: Ako zvládnuť ich pribúdanie?

Včera o 14:01

Ahojte, mam 2a pol r syna. Ma tmavu pokozku po manzelovi. Ja som svetla, rysava, s pehami hlavne v lete. Synovi sa na tvari urobili 4 pehy.. ako dieta som si hrozne vytrpela kvoli peham :( tak ma chytila up´na panika, co jeho caka ak mu budu pribudat..

katkazatka
Včera o 14:08

Pehy su krasne

michaela329
Včera o 14:08

@anonym_autor čo by ho čakalo? Ja mám pehy, kopu pieh a v živote som si nič nevytrpela kvôli nim. Lebo ak niekto mal blbé reči, rodičia ma naučili na ne reagovať. Takže sa upokoj a popracuj na sebe, nech synovi vieš dať dostatok zdravého sebavedomia a nie komplexy.

anonym_b52f75
Včera o 14:10

@anonym_autor zmeň svoj postoj. Viac sebavedomia. Nedávaj dieťaťu najavo, že je s ním niečo zle za to, že má pehy. Aj keď nič priamo nepovieš, dieťa to môže o pár rokov vycítiť. Ja mám pehy a som za ne rada, mne sa to páči. Posmešky vznikajú presne z takéhoto prístupu, že je s pehami niečo zle.

mandzula
Včera o 14:13

Ber ich ako normalnu vec, neries, nekomentuj, nepoukazuj na ne.

mogaa
Včera o 14:13

@anonym_autor tak pehy má po tebe🙂 čo s tým chceš spraviť? dať mu plastiku?🙂 treba z nich urobiť prednosť, nie menejcennosť....za mňa sú pehy tiež pekné

anonym_cc660a
Včera o 14:15

@anonym_autor natieraj ho 50 tkou krémom

letfenixa
Včera o 14:16

Mám pehy od mala, nikdy som kvôli nim netrpela.

anonym_d9ecde
Včera o 14:17

@anonym_autor co si si vytrpela kvôli peham?

dorizzz
Včera o 14:18

Podľa mňa je krásne mať pehy. Nič by som s tým nerobila, aj tak tomu nezabrániš, chráň jeho pokožku vhodným prípravkom a začni samu seba ľúbiť s pehami a syna to nauč tiež. Len hlupák sa bude vysmievať inému za pehy.

anonym_670e71
Včera o 14:24

@anonym_autor neprenášaj svoje traumy, komplexy... z detstva na svojho syna. Vaľa detí má pehy a nikto sa tým vôbec nezaoberá.

biba_18
Včera o 14:24

vždy som chcela mať pehy 😏

anonym_04645f
Včera o 14:27

ja som mala ako dieta rada, ako v knizke Pippi Dlha Pancucha na kazdy komentar o pehach sebavedomo vyhlasila "Mne sa moje pehy pacia"... a tento postoj som si osvojila 😁 vzdy som tie svoje brala ako nieco mile a pekne

anonym_f8193a
Včera o 14:30

@anonym_autor za mna sú pehy krásne a ryšavé vlasy tiez,ale mali sme kamaratku a veru v detstve sa vela naplakala ryšavá a pehavá a veru smiali sa jej deti:( deti su zial v tkmto bezohladne...no mozno to ayn nebude tak citlivo vnimat a ak ano viem ze su kliniky kde ich odstranuju ale ci aj u deti to naozaj neviem....skor ho mozno ucit aby sa mal rad taky aky je a urobit z toho prednosť napriklad že je pobozkaný slnkom

marca12
Včera o 14:40

@anonym_autor Pokial ho vychovas ako zdravo sebavedomeho chlapca a budes ho ucit,ze pehy su krasne a patria k cloveku,tak ho nic necaka. Deti sa posmievaju za vsetko,tak namiesto trasenia sa kvoli peham ho treba vychovavat k sebavedomiu a tomu,ze taketo malichernosti si nema ani vsimat.

anonym_3abb7c
Včera o 14:42

@anonym_autor Mám synovca, ktorý má ryšavé vlasy,pehy a je vysoký, štíhly.Na začiatku puberty ho to začalo trápiť, až kým som mu neukázala ako vyzeral Rick Astley v mladosti a aký to bol pán spevák

simsalabim
Včera o 15:05

@anonym_autor ja mam pehy a to nielen na tvari, ale aj na tele a nikdy som za to netrpela.

simsalabim
Včera o 15:07

@anonym_autor

anonym_13db0b
Včera o 16:09

Mám pehy na tvári, nos a líca. V detstve sa mi za to smiali, v dospelosti chválili, že sa im to páči. Syn bude v poriadku, pehy nie sú žiadny problém.

bluea
Včera o 16:20

Natierat SPF. Ale uplne tomu nezabranis, mozes zmenit len to, ako to bude vnimat syn, tak sa sustred na to

euka210
Včera o 18:29

@anonym_autor moj manzel je tmavy, ale ja svetla, takze v lete mam pehy a akurat som si tiez vsimla, ze 10r synovi sa teraz urobili take vyrazne...no asi po mne. 2 synovia nezvyknu mat pehy. Ako chlapec s tym nebude mat ziadne problemy. To skor nas zeny trapi. Pehy su napr.pekne. A hlavne zjadne negativa pred synom, lebo si tvoj postoj osvoji.