Je možné vybrať vzhľad dieťaťa pri oplodnení?
Ahojte mamičky hlavne tie ktoré ste absolvovali umelé oplodnenie- taká vec - s plodnosťou problém nemám mám jedného synčeka zdravého všetko v poriadku ale túžim po ryšavom dieťati manžel je tmavý typ a takisto tmavé vlasy tmavé oči obidvaja a tak som sa chcela opýtať že či je aj možnosť takéhoto výberu aby dieťa bolo dievčatko a ryšavé .
Ďakujem pripadne pišem sukromnu spravu.
Pobavilo... nie, pohlavie si na Slovensku vybrat nemozes a ano, mozes si vybrat rysaveho darcu spermii (manzel bude isto nadseny, ked sa ho kazdy bude pytat, po kom to dieta je)...
@anonym_c9926e neviem čo na tom pobavilo píšem to seriózne a manžel je s tým úplne v poriadku … veď nebudem mať sex s tým človekom
Jasne manzel sa tesi vychovavat cudzie dieta, kde je ta "nevera" uplne zjavna... na klinikach umelej reprodukcie davaju pri darovanych vajickach a spermia buducim rodicom prednostne na vyber hlavne darcov, ktori su im opticky velmi podobny..
A nebolo by potom lepšie si adoptovať? Tam je už zaručené pohlavie a aj základné vonkajšie fyzické znaky.
@anonym_autor

Geneticke testy embrya sa robia, ale na geneticky podmienene ochorenia, nie na vyber farby oci, vlasov a pohlavia. Nastastie
Ozaj tam mi napada, ze aj ked si vyberies rysaveho darcu vies aka je sanca, ze zdedi farbu vlasov po nom? Moze ju zdetit po tebe, tvojej starej mame, susedovi jeho mamy alebo bratrancovi jeho dedka
Ryšavý gén je recesívny a zvyčajne sa vyžaduje dedičnosť po oboch rodičoch. Aj keby ste však obaja ryšavý ako mulice, aj tak môže genetika zahrať niečo iné. A pohlavie si na Slovensku vybrať nemôžeš, jedine ak by ste mali geneticky preukázané ochorenie ktoré postihuje len jedno pohlavie. Odporúčam kliniku na Cypre, tam sa to vraj dá. Alebo adoptuj, alebo si radšej kúp bábiku, ktorá bude vyzerať presne ako chceš. Okrem toho, u nás sa hovorí, že ryšaví ľudia nemajú dušu🤷🏻♀️😆
Túžiš alebo túžite?
@anonym_autor pri vklade sa daj na bok a urcite bude rysave
Dalsia trolia tema. Tipujem 15 stran.
Ponuknite sa 🥤🥤🥤🍿🍿🍿
Ak naozaj moc chcete,adoptujte
Iná zarucena možnost neexistuje
Ľudia vy ste taký paranoidni.. máme s manželom spoločného syna čo je na tom že ja chcem od začiatku aj ryšavé dieťa prosté sa mi tí ľudia neskutočne páčia a keď vidím ryšavé dievčatka moje srdce je úplne v nebesiach.. vyššie píšete že ryšavý ľudia nemajú dušu ale ja si myslím že ľudia tu nemajú mozog. Normálne sa pýtam nakoľko nemám informácie neviem ako fungujú také veci čo si vyberáte keď chodite na umelé oplodnenia. Túžim po takom dieťati a môj manžel je úplne za. Pri adopcii je veľmi nízka šanca že také dieťa nájdeme mne je úplne jedno či by malo 3 roky alebo bol novorodenec alebo ho porodím ja som aj za adopciu ale aká je šanca že presne také sa narodí
Ak naozaj moc chcete,adoptujte
Iná zarucena možnost neexistuje
@anonym_516e4a to bude určite možno 2 ak tu sa dozviem že sa to nedá🙏🏻🧡
nedá sa to....
Ľudia vy ste taký paranoidni.. máme s manželom spoločného syna čo je na tom že ja chcem od začiatku aj ryšavé dieťa prosté sa mi tí ľudia neskutočne páčia a keď vidím ryšavé dievčatka moje srdce je úplne v nebesiach.. vyššie píšete že ryšavý ľudia nemajú dušu ale ja si myslím že ľudia tu nemajú mozog. Normálne sa pýtam nakoľko nemám informácie neviem ako fungujú také veci čo si vyberáte keď chodite na umelé oplodnenia. Túžim po takom dieťati a môj manžel je úplne za. Pri adopcii je veľmi nízka šanca že také dieťa nájdeme mne je úplne jedno či by malo 3 roky alebo bol novorodenec alebo ho porodím ja som aj za adopciu ale aká je šanca že presne také sa narodí
@anonym_autor na sk nie ale v takom londyne za neskutočné prachy ano
ale si uvedom že ho budeš vychovat na slovensku a kedže bude iny tak bude panhart a drby , vysmievačky a podobne lakocinky ktoré su na sk bežné a skoro normálne
@anonym_autor na sk nie ale v takom londyne za neskutočné prachy ano
ale si uvedom že ho budeš vychovat na slovensku a kedže bude iny tak bude panhart a drby , vysmievačky a podobne lakocinky ktoré su na sk bežné a skoro normálne
@sara07 ja neviem podľa mňa iba naozaj taký úplne jednoduch9 a hlúpi ľudia sa dokážu vysmievať z dieťaťa… ale ďakujem za všetky odpovede. Hľadám naozaj možnosť či sa to vôbec dá alebo kde
V Bratislave na klinike vraj dostali aj material od Eda Sheerena, len si musis svihnut, nech ti nieco ostane. Rysavi teraz ficia.
V Bratislave na klinike vraj dostali aj material od Eda Sheerena, len si musis svihnut, nech ti nieco ostane. Rysavi teraz ficia.
@anonym_ebdbc9 takému človeku ako ty by mali dodať mozog pretože máš v tej hlave pekne vzduchoprázdno magore
A nebolo by potom lepšie si adoptovať? Tam je už zaručené pohlavie a aj základné vonkajšie fyzické znaky.
@tanyan máme to ako možnosť č. 2🙏🏻
Však skúšaj štýlom 'pokus - omyl', keď nevide ryšavé, hodíš na bazarik a skúsiš znova.
@anonym_ebdbc9 takému človeku ako ty by mali dodať mozog pretože máš v tej hlave pekne vzduchoprázdno magore
@anonym_autor hovori ta, ktora pride s takouto otazkou na forum ... 🙂Ze si chce dieta zo skumavky nakonfigurovat ako nove auto. Ani ked otec bude rysavy, nezarucuje to, ze bude aj dieta. Ak mas dieta z umeleho oplodnenia, beries ho ako dar a nepozeras na vlasy, oci,...
Odkedy vo formularoch na adopciu vies zaskrtnut, ze len rysave 😅
@sara07 ja neviem podľa mňa iba naozaj taký úplne jednoduch9 a hlúpi ľudia sa dokážu vysmievať z dieťaťa… ale ďakujem za všetky odpovede. Hľadám naozaj možnosť či sa to vôbec dá alebo kde
@anonym_autor ale to nie len dospelaci ale aj deti v škole vedia byt fakt hnusné
a myslim že argument ale to si nevšimaj to su hlupi ludia - myslíš že na také 5 ročne dieta zaberie ???
@anonym_autor uprimne a nepostačila by ryšava bábika boorny ? 😂😂😂😂 každy je rád že má dieta a zdrave dieta ... 🙈🙈🙈
@anonym_autor Ty sa nepýtaš normálne, ale hlúpo, preto tie reakcie. Priemerne vzdelaný človek vie, že pohlavie sa u nás bezdôvodne alebo z hlúpeho dôvodu vybrať nedá a rovnako vie niečo o genetike, je to učivo strednej školy. Mnohé informácie sa dajú zistiť aj na internete, takže to vyzerá, že si sen prišla provokovať, alebo si jednoducho úplne hlúpa.
@anonym_autor divne je to, ze si chces vyberat vzhlad dietata. To je fakt na psychologa. Kazdy normalny clovek tuzi po tom, aby dieta bolo hlavne zdrave a je jedno, ci je to chlapec, dievca, ci je ciernovlase alebo modrooke. Dieta neni kabelka
@anonym_autor my s manželom sme obaja tmavovlasí a tmavookí a máme dokonca 2 ryšavé deti, takže šanca je 😉 (a vypočuli sme veeeľa "vtipných" poznámok)
Len neviem, čo by si urobila, keby to bol tmavovlasý chlapček 🙈
@anonym_autor tak.... Sme rôzni. NAŠŤASTIE. Niekto chce ryšavé a niekto by dal všetko, len aby bolo zdravé a šťastné.

Pobavilo... nie, pohlavie si na Slovensku vybrat nemozes a ano, mozes si vybrat rysaveho darcu spermii (manzel bude isto nadseny, ked sa ho kazdy bude pytat, po kom to dieta je)...