icon

Syn a pehy: Ako zvládnuť ich pribúdanie?

1. júl 2026

Ahojte, mam 2a pol r syna. Ma tmavu pokozku po manzelovi. Ja som svetla, rysava, s pehami hlavne v lete. Synovi sa na tvari urobili 4 pehy.. ako dieta som si hrozne vytrpela kvoli peham :( tak ma chytila up´na panika, co jeho caka ak mu budu pribudat..

katkazatka
1. júl 2026

Pehy su krasne

michaela329
1. júl 2026

@anonym_autor čo by ho čakalo? Ja mám pehy, kopu pieh a v živote som si nič nevytrpela kvôli nim. Lebo ak niekto mal blbé reči, rodičia ma naučili na ne reagovať. Takže sa upokoj a popracuj na sebe, nech synovi vieš dať dostatok zdravého sebavedomia a nie komplexy.

anonym_b52f75
1. júl 2026

@anonym_autor zmeň svoj postoj. Viac sebavedomia. Nedávaj dieťaťu najavo, že je s ním niečo zle za to, že má pehy. Aj keď nič priamo nepovieš, dieťa to môže o pár rokov vycítiť. Ja mám pehy a som za ne rada, mne sa to páči. Posmešky vznikajú presne z takéhoto prístupu, že je s pehami niečo zle.

mandzula
1. júl 2026

Ber ich ako normalnu vec, neries, nekomentuj, nepoukazuj na ne.

mogaa
1. júl 2026

@anonym_autor tak pehy má po tebe🙂 čo s tým chceš spraviť? dať mu plastiku?🙂 treba z nich urobiť prednosť, nie menejcennosť....za mňa sú pehy tiež pekné

anonym_cc660a
1. júl 2026

@anonym_autor natieraj ho 50 tkou krémom

letfenixa
1. júl 2026

Mám pehy od mala, nikdy som kvôli nim netrpela.

anonym_d9ecde
1. júl 2026

@anonym_autor co si si vytrpela kvôli peham?

dorizzz
1. júl 2026

Podľa mňa je krásne mať pehy. Nič by som s tým nerobila, aj tak tomu nezabrániš, chráň jeho pokožku vhodným prípravkom a začni samu seba ľúbiť s pehami a syna to nauč tiež. Len hlupák sa bude vysmievať inému za pehy.

anonym_670e71
1. júl 2026

@anonym_autor neprenášaj svoje traumy, komplexy... z detstva na svojho syna. Vaľa detí má pehy a nikto sa tým vôbec nezaoberá.

biba_18
1. júl 2026

vždy som chcela mať pehy 😏

anonym_04645f
1. júl 2026

ja som mala ako dieta rada, ako v knizke Pippi Dlha Pancucha na kazdy komentar o pehach sebavedomo vyhlasila "Mne sa moje pehy pacia"... a tento postoj som si osvojila 😁 vzdy som tie svoje brala ako nieco mile a pekne

anonym_f8193a
1. júl 2026

@anonym_autor za mna sú pehy krásne a ryšavé vlasy tiez,ale mali sme kamaratku a veru v detstve sa vela naplakala ryšavá a pehavá a veru smiali sa jej deti:( deti su zial v tkmto bezohladne...no mozno to ayn nebude tak citlivo vnimat a ak ano viem ze su kliniky kde ich odstranuju ale ci aj u deti to naozaj neviem....skor ho mozno ucit aby sa mal rad taky aky je a urobit z toho prednosť napriklad že je pobozkaný slnkom

marca12
1. júl 2026

@anonym_autor Pokial ho vychovas ako zdravo sebavedomeho chlapca a budes ho ucit,ze pehy su krasne a patria k cloveku,tak ho nic necaka. Deti sa posmievaju za vsetko,tak namiesto trasenia sa kvoli peham ho treba vychovavat k sebavedomiu a tomu,ze taketo malichernosti si nema ani vsimat.

anonym_3abb7c
1. júl 2026

@anonym_autor Mám synovca, ktorý má ryšavé vlasy,pehy a je vysoký, štíhly.Na začiatku puberty ho to začalo trápiť, až kým som mu neukázala ako vyzeral Rick Astley v mladosti a aký to bol pán spevák

simsalabim
1. júl 2026

@anonym_autor ja mam pehy a to nielen na tvari, ale aj na tele a nikdy som za to netrpela.

simsalabim
1. júl 2026

@anonym_autor

anonym_13db0b
1. júl 2026

Mám pehy na tvári, nos a líca. V detstve sa mi za to smiali, v dospelosti chválili, že sa im to páči. Syn bude v poriadku, pehy nie sú žiadny problém.

bluea
1. júl 2026

Natierat SPF. Ale uplne tomu nezabranis, mozes zmenit len to, ako to bude vnimat syn, tak sa sustred na to

euka210
1. júl 2026

@anonym_autor moj manzel je tmavy, ale ja svetla, takze v lete mam pehy a akurat som si tiez vsimla, ze 10r synovi sa teraz urobili take vyrazne...no asi po mne. 2 synovia nezvyknu mat pehy. Ako chlapec s tym nebude mat ziadne problemy. To skor nas zeny trapi. Pehy su napr.pekne. A hlavne zjadne negativa pred synom, lebo si tvoj postoj osvoji.

stela567
2. júl 2026

Ja som celá pehavá a moj manžel vždy ked pride z prace tak mi prstami prejde po ramenách s vetou kontrolujem ci mame všetky pehy na mieste 😁😎

anonym_aba4b7
Včera o 07:42

Ja mám pehy asi všade. Ruky, nohy a cela tvar. A k tomu rysave vlasy a želé oči 😀. Mne môj muž povedal že on nikdy takú ženu nevidel a preto má musel mať 😀. Deti su po ich otcovi blond ale pehy majú tiež. Zmeň svoj postoj a nauč seba aj svojho syna tie pehy ľúbiť ❤️.

simca06022011
Včera o 07:49

riadne spfko a chranit sa pred slnkom a budovat sebavedomie.. moje dieta ma "plamen" na celej ruke, ani si to nechce dat prec, lebo jej sa to paci :D A to ju mozem presviedcat ako len chcem... takto treba dieta podporovat, zvlastnost je dnes in... ;) su zeny co si tie pehy este aj dokresluju (ano realne som videla videa)