icon

Syn má dlhodobé vysoké teploty. Mám ísť na pohotovosť?

29. sep 2025

Ahojte syn ma uz 4dni teploty 38,5cca po podsni lieku teplota klesne ale potom sa stale vrati cakala som 3dni ci to prejde ale nepreslo , dnes uz zacal aj menej jest a pit..je neevozny placlivy ale aj sa hra reaguje normalne… mam ist na pohotovost alebo pockat do rana? Ma 11mesiacov

Strana
z2
lasona
29. sep 2025

Ja by som isla. Je este malinký, 4 dní je dosť.

stellarstar
29. sep 2025

Dnes je pondelok prečo si nebola u ped?

diewcatqoo
29. sep 2025

Ved si s nim mohla zajst rano k doktorke. Ja by som uz vyckala do rana, pokial by sa nic neocakavane neudialo.

lilianka28
29. sep 2025

@anonym_autor prečo si dnes nešla normálne k svojmu pediatrovi?

autor
29. sep 2025
@lilianka28

@anonym_autor prečo si dnes nešla normálne k svojmu pediatrovi?

@lilianka28 lebo pediater mi vzdy povie ze treba pockat 3dni, a rano teplotu uz nemala a poobede naskocila zasa

anonym_1955e7
29. sep 2025

rano k svojej aj s rannym mocom, mala si uz ist dnes

lilianka28
29. sep 2025
@anonym_autor

@lilianka28 lebo pediater mi vzdy povie ze treba pockat 3dni, a rano teplotu uz nemala a poobede naskocila zasa

@anonym_autor no tak to počkaj do rána a k svojmu dr.
Na pohotovosti ťa môžu akurát dobre sfúknuť za to.

domka222
29. sep 2025

Aj mňa napadlo,že prečo si ešte ani nie s ročným dieťaťom nešla ráno k dr. Spravila by crp a ak by potrebovalo atb,už dnes si mohla začať. Počkať do rána a k pediatrovi.

zobaka
29. sep 2025

chod rano k dr. normalne, mohla si uz dnes

nyusika
29. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zajtra rano pojdes k pediatrovi.
ja by som kvoli takejto teplote urcite na pohotovost nesla.

anonym_23daeb
29. sep 2025

@anonym_autor ísť na hotovosť.Uz to je veľmi dlho 4 den a ešte, keď málo pije a je.Uz ráno si mala ísť k lekárke😭už mala teplota klesať to je vysoka

jaroe
29. sep 2025

@anonym_autor kedy začali tie teploty? Mojím deckam to vždy trvalo tie tri dni. T.j ak v piatok večer začali, išla by som až v utorok k Dr. A ono to fakt po tých 3 dňoch začalo klesať. Výnimka boli tie detské bodkované choroby, tam bola teplota bez akýchkoľvek iných príznakov dlhšie. Ja som si vždy pri teplotách ešte všímala, či nie sú petechie a stuhnutá šija. To som odkukala od Dr.

anonym_fb0888
29. sep 2025

Toto iste mal aj syn a crp aj moc negativny a preslo to same ale treba ist k dr zajtra rano 100%.

autor
29. sep 2025

On ine priznaky choroby nema a zacalo to piatok poobede .. mohlo by to byt aj zo zubov?

jarmila2010
29. sep 2025

nemyslim,ze to je na pohotovost...ale rano k pediatricke chodte...

amelia89
29. sep 2025
@anonym_autor

On ine priznaky choroby nema a zacalo to piatok poobede .. mohlo by to byt aj zo zubov?

@anonym_autor nie zo zubov to nie je

jarmila2010
29. sep 2025

...a pri zuboch by vraj teplota nemala byt vyssia,ako 38st.

anjelicek26
29. sep 2025

To nie je zo zubov, u lekara ste mali byt uz dnes. Zajtra rano chodte. .Pohotovost nie, pediater ano.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_a03ebd
29. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 na co? Aby tam fakt da čo chytila? Zajtra hneď ráno ku pediatričke

tanyan
29. sep 2025

Je to Tvoje dieťa a Ty ho poznáš najlepšie - ak uvidíš zhoršenie stavu, tak choď. Ak by začal menej piť a výrazne menej cikať, tak hrozí dehydratácia. Ale pokiaľ má príjem a výdaj a teplota reaguje na lieky, tak choď zajtra k pediatričke.

spilo1
29. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor moja neter mával často opakujúce sa horúčky bez príčiny, v Martine jej stanovili diag - periodická horúčka.

marlent
29. sep 2025

Ak začal mať teplotu v piatok poobede tri dni su až dnes poobede .
Píšeš ze ráno teplota nebola až teraz. To je bežné lebo ako ide den teplota stúpa.

koniarova
29. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor choď kúpiť prúžky na moč a otestuj. Teploty bez iných príznakoch bývajú pri zápale obličiek. A to nie je sranda. Zo zubov to nie je. Tomu ešte niekto aj verí?

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
nana8989
29. sep 2025

Moja 3-rocna mala toto pred 2 týždňami, od soboty poobedia vysoké horúčky nad 39, po liekoch klesli max o stupeň a o 3 hodiny znovu vystúpili. V stredu som s nou bola u lekárky, mala crp 13, tak jej antibiotika nedala. Vo štvrtok ráno už teplotu nemala a vyhádzala sa, takže pravdepodobne to bolo 6 choroba..

anonym_86df0b
29. sep 2025

@anonym_autor A prečo sre neboli u vášho detského? Veď možno treba antibiotiká. Je ešte maličký. Ja som deň dva max.nesla ak mali teplotu, keď boli deti maličké .Väčšinou druhý deň išla Ja som sa bála teploty .

choco6
29. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 Nehnevaj sa na mňa ale ak ma "len" teploty a vydržali celý víkend mala ísť ráno k pediatrovi alebo čakať do zajtra. Včera večer sme boli na pohotovosti so synom 2 ročným a akurát tam bolo kopec spoluobčanov pretože zneužívajú pohotovosť presne takto a teda nás nestihli vybaviť takže sme po hodine išli do detskej nemocnice kde syna pozreli. Mal akútne silné bolesti brucha co si myslím ze je stav na pohotovosť a nie 3 dňové teploty ktoré po liekoch ustupujú a vydržia k pediatrovi.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2