Syn má haemophilus spec. Môžeme ísť na návštevu?
môžeme ísť na návštevu k 9 mesačnému dieťaťu ak môj štvor ročný syn má v nose haemophilus spec? už týždeň má na to lieky a myslím, že zabrali.
no neviem, ci by ma taka navsteva potesila..ak je aj len mala moznost., ze to môze dostat aj druhe dieta....nesla by som..radsej pockat, kym celkom vyzdraviete ..
ja určite nie... mne by sa tiež nepáčilo keby niekto prišiel a nakazil nás chorobami... tu nejde o teba a tvojho synčeka ale o to zdravé dieťatko, ktoré môžete nakaziť a čo ked to od vás dostane a bude mať podstatne horší priebeh choroby... ved chvilku vyčkaj , a ked budete celkom fit a bež na návštevu... ja určite by som nešla...
Pokial ste neboli na kontrolnom vytere, urcite nie k dalsim detom :( "Myslim si, ze zabrali" nestaci, treba to mat potvrdene. Ja osobne by som kamosku s takymto dietatom vypoklonkovala od dveri 🙄
ja by som určite nešla..Keby si bola na jej miesto tiež by si asi nebola nadšena keby k tvomu
9m babu prišlo chore dieťa 😒 Tak počkaj kym bude synček uplne v pohode a tak ho vezmi 😉

tu nejde o vas, ale o to 9 mesacne dieta, takze zdvihni telefon a poloz tuto otazku mamicke dietatka, on a ti povie ci ste vitani alebo nie, ma pravo to vediet.to, ci je tvoje dieta infekcne ti nepovie nikto. teoreticky by uz infekcne nemalo byt, ale to je len teoria