Syn má štvrtý deň červené očko. Máme ísť k lekárke?
Syn ma už asi štvrtý deň červené oko, isli by ste s tým ku Dr? Vyzera to ako keď pukmi zilka len nechapem prečo je to tak dlho.
Vcera keď plakal tak mu vyšiel pravdepodobne aj hnis
Urcite by som isla
Nie, čakaj ešte kým sa infekcia prehĺbi....🙈 začni používať mozog a buď samostatná.
@miriam11 poslednú vetu si si mohla odpustiť...autorka chcela radu, nie poníženie a výsmech...
Podla mna tam ma zapal, necakala by som. Na ocne myslim ako urgent nepotrebujes ani vymenny listok, skus tam zavolat.
@miriam11 chcela som len radu a bola som na “vážkach” aby po mne nekukali že idem za Dr “len” s puknutou zilkou
@deti95060810 dakujem
Osobne si myslím, že pôjde len o prasknutu cievku v očku, ta sa môže vstrebávať aj 10 dní. Moja malá má veľmi citlivé oči a žial, často jej cievka praskne (stačí, že sme dlhšie na slniečku, či sa veľa žmolí). Každopádne, pre pokoj na duši to ukaz pediatrovi 🙂
Autorka: Najprv by som skusila protizapalove kvapky do oka, v lekarni ti poradia. Ja som tak isla ako tehotna v nedelu okolo obeda na pohotovost, lebo ma brutalne lamalo oko, polka hlavy ma z toho bolela a nevedela som uz vydrzat ( dostala som prievan). Nikto tam nebol a napriek tomu ma nechali 2 hodiny cakat, potom pozreli do oka a ze nic mi nie je a este boli podrazdeni, ze ich tam otravujem. Lekar mi ani pol slova nepovedal...proste nic...a sa ho pytam co od bolesti si mozem dat a on ze ibalgin a ja ze som tehotna, vravela som to hned na zaciatku a on nic proste. Tak som isla do lekarne, poradili mi ake kvapky dat a tie som si cely den kvapkala a za 2 dni bolo po probleme.
Davala si mu aj nejake kvapky? Ak nie, skus ocianku (ocuflash kvapky) - mam s nou dobre skusenosti.
@miriam11 ono niekedy by sa používanie mozgu hodil aj keď človek komentuje v diskusiách.. lebo je to dosť zle ako sa ľudia nevedia k sebe chovať slušne..
Autorka, ja sa riadim tým, že ak niečo neprechádza, resp.nezlepsuje sa alebo dokonca zhorsuje po 3dnoch tak už idem k dr a chodím tam len s vecami s ktorými si neviem poradiť.. ak má v oku hnis, tak môže ísť aj o mierny zapal..
minule som stretla našu pediatricku v meste a predstavovala má svojej mamine - tak som len prehodila že my asi aj dosť chodíme k pani doktorke keďže nás je veľa a ona že práveže vôbec, že u mňa vždy vie že keď prídem tak je to opodstatnene 😅
Skóre uzdravenie želám..
Puknuta cievka vyzerá inak.oko vyzerá byť zapálené.teda k dr...som očná sestra
Akurat sme sa vrátili od detskej, dala nam kvapky a masticku.
Prosim ta, ake kvapky a masticku vam predpisala?
@hope87 pamycon kvapky a Ophthalmo-Framykoin masť

Ako mu to neprechádza, išla by som.