icon

Syn zjedol farby

Dnes o 17:52

Ahojte, 2,5 rocny si maloval tymito farbami, a nakoniec oblizal stetec. Cely jazyk a zuby mal od farby. Hned som mu to umyvala, ale prve susto prehltol kym pochopil ze to ma vyplut. Myslite ze to je vpohode? Alebo volat na toxikologiu? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Syn zjedol farby
magic08
Dnes o 17:54

ked len oblizal stetec, tak myslim, ze nemusis panikarit. Ak toho zjedol viac, volala by som radsej. Preventivne by som mu dala cierne uhlie

titla
Dnes o 17:57

Toto su farby na malovanie prstami? Mali sme take , ale od inej znacky, a tam bolo vyslovene uvedene, ze nie su toxicke v pripade konzumacie a obsahuju este prichut, ktora deti odradi od ich ochutnavania.
Ale keby aj nie, jedno olyznutie farby by nemalo byt nebezpecne.

personality
Dnes o 18:06

Ja si myslím že sa s tým ráta keď je to pre 1 ročných

autor
Dnes o 18:10
@titla

Toto su farby na malovanie prstami? Mali sme take , ale od inej znacky, a tam bolo vyslovene uvedene, ze nie su toxicke v pripade konzumacie a obsahuju este prichut, ktora deti odradi od ich ochutnavania.
Ale keby aj nie, jedno olyznutie farby by nemalo byt nebezpecne.

@titla ano, teraz ich googlim a hladam kedze uz nemam obal, obsahuju denatonium benzoat ako tu horku prisadu

anonym_0a13a8
Dnes o 18:22
@anonym_autor

@titla ano, teraz ich googlim a hladam kedze uz nemam obal, obsahuju denatonium benzoat ako tu horku prisadu

@anonym_autor Treba sa radsej uistit na toxikologickom centre, ja som tiez tak volala, raz kvoli malej, raz kvoli sebe.

koniarova
Dnes o 18:44

Neriešila by som vôbec. Nič mu nebude.

autor
Dnes o 19:00

No mne to svedomie nedalo a nakoniec som zavolala. Ze su netoxicke, je to ok. A teda v takychto pripadoch nedavat cierne uhlie a hodinu nedavat nic jest. Dospelemu okolo 200ml vody, dietatu adekvatne veku prisposobit. Ak by niekto hladal v starych temach.

autor
Dnes o 19:00
@anonym_0a13a8

@anonym_autor Treba sa radsej uistit na toxikologickom centre, ja som tiez tak volala, raz kvoli malej, raz kvoli sebe.

@anonym_0a13a8 ja sa citim teraz ako debil 🥴 ty si kvoli comu volala?

puremum
Dnes o 19:13

farby Créa Lign Moje prvé prstové farby nie sú toxické; sú určené pre deti už od 12 mesiacov, aby bezpečne objavovali maľovanie hned prva veta v google .. a aj na obale je to

ariannazara
Dnes o 19:16

Ked je to pre deti, tak je to urcite nezavadne ked to oblize, ci uz stetec alebo prsty a tak. Ved s tym sa pocita ze to dieta moze dat do ust.

autor
Dnes o 19:25
@puremum

farby Créa Lign Moje prvé prstové farby nie sú toxické; sú určené pre deti už od 12 mesiacov, aby bezpečne objavovali maľovanie hned prva veta v google .. a aj na obale je to

@puremum mne got napisal ze ten 2fenoxyetanol moze sposobit podrazdenie zludka, tak som radsej zavolala ze co robit. Som uz mudrejsia.

anonym_9c65df
Dnes o 19:34

Bude kakat duhu 🌈🌈🌈

autor
Dnes o 19:37
@anonym_9c65df

Bude kakat duhu 🌈🌈🌈

@anonym_9c65df modre kako, hej

anonym_b2fc64
Dnes o 19:56
@anonym_autor

@anonym_0a13a8 ja sa citim teraz ako debil 🥴 ty si kvoli comu volala?

@anonym_autor vobec nevadi ze si volala "zbytocne", better safe than sorry 🙂

anonym_8ce2cc
Dnes o 20:14
@anonym_9c65df

Bude kakat duhu 🌈🌈🌈

@anonym_9c65df vyrastie z neho duhovy brat ...