Toto su farby na malovanie prstami? Mali sme take , ale od inej znacky, a tam bolo vyslovene uvedene, ze nie su toxicke v pripade konzumacie a obsahuju este prichut, ktora deti odradi od ich ochutnavania.
Ale keby aj nie, jedno olyznutie farby by nemalo byt nebezpecne.
Ja si myslím že sa s tým ráta keď je to pre 1 ročných
Toto su farby na malovanie prstami? Mali sme take , ale od inej znacky, a tam bolo vyslovene uvedene, ze nie su toxicke v pripade konzumacie a obsahuju este prichut, ktora deti odradi od ich ochutnavania.
Ale keby aj nie, jedno olyznutie farby by nemalo byt nebezpecne.
@titla ano, teraz ich googlim a hladam kedze uz nemam obal, obsahuju denatonium benzoat ako tu horku prisadu
@titla ano, teraz ich googlim a hladam kedze uz nemam obal, obsahuju denatonium benzoat ako tu horku prisadu
@anonym_autor Treba sa radsej uistit na toxikologickom centre, ja som tiez tak volala, raz kvoli malej, raz kvoli sebe.
Neriešila by som vôbec. Nič mu nebude.
No mne to svedomie nedalo a nakoniec som zavolala. Ze su netoxicke, je to ok. A teda v takychto pripadoch nedavat cierne uhlie a hodinu nedavat nic jest. Dospelemu okolo 200ml vody, dietatu adekvatne veku prisposobit. Ak by niekto hladal v starych temach.
@anonym_autor Treba sa radsej uistit na toxikologickom centre, ja som tiez tak volala, raz kvoli malej, raz kvoli sebe.
@anonym_0a13a8 ja sa citim teraz ako debil 🥴 ty si kvoli comu volala?
farby Créa Lign Moje prvé prstové farby nie sú toxické; sú určené pre deti už od 12 mesiacov, aby bezpečne objavovali maľovanie hned prva veta v google .. a aj na obale je to
Ked je to pre deti, tak je to urcite nezavadne ked to oblize, ci uz stetec alebo prsty a tak. Ved s tym sa pocita ze to dieta moze dat do ust.
farby Créa Lign Moje prvé prstové farby nie sú toxické; sú určené pre deti už od 12 mesiacov, aby bezpečne objavovali maľovanie hned prva veta v google .. a aj na obale je to
@puremum mne got napisal ze ten 2fenoxyetanol moze sposobit podrazdenie zludka, tak som radsej zavolala ze co robit. Som uz mudrejsia.
Bude kakat duhu 🌈🌈🌈
Bude kakat duhu 🌈🌈🌈
@anonym_9c65df modre kako, hej
@anonym_0a13a8 ja sa citim teraz ako debil 🥴 ty si kvoli comu volala?
@anonym_autor vobec nevadi ze si volala "zbytocne", better safe than sorry 🙂
Bude kakat duhu 🌈🌈🌈
@anonym_9c65df vyrastie z neho duhovy brat ...

ked len oblizal stetec, tak myslim, ze nemusis panikarit. Ak toho zjedol viac, volala by som radsej. Preventivne by som mu dala cierne uhlie