Synovec má vyrážky
Ahojte baby chcem sa opýtať mal niekto skúsenosť s niečím takým? Synovec bol včera celý deň vonku ako každé dieťa večer sa ešte hral okolo 7 na dvore v pieskovisku ráno vstal a už celý poznačený chcem sa opýtať môže to byť aj alergia ? Celú zimu nič podobné nemal až dnes ráno prikladám fotky .
Určite s nim ráno švagriná pôjde k lekárke ale predsa len by som chcela vedieť co to môže byť ďakujem
A prosím blbé komentáre typu ze to tu nemám vypisovať ale ísť rovno s nim vynechajte nie je to môj syn ja by som to riešila inak 🙂

Toto alergia nebude, skôr je doštípaný, tipujem mravce...
@radovanaa pokiaľ sú v tom pľuzgiere, tak sa prikláňam k tvojmu názoru. Môže to byť impetigo. Čo najskôr k lekárovi a nasadiť liečbu.
Ahoj,pošli foto pediatričke.
@anavixy svrbí robia sa mu pluzgierky ja si myslím ale to je len môj názor ze to bude bakteriálna infekcia kože
@radovanaa ale to sa predsa nespravi zo dna na den. Toto su podla mna stipance, vcera ho nieco postipalo, cokolvek, rozne musky chrobaciky sposobuju aj taketo vacsie reakcie aj pluzgieriky. Ked je vecer vonku, pouzivajte repelent. Teraz hlavne fenistil, nech si to neskriabe, lebo tak sa tam ta bakterialna infekcia veru dostane. Pediatrovi kludne ukazte.
Ako ste dopadli?
Ako ste dopadli?
@slaviivals mal zlatý stafilokok nasadili mu mastičku antibiotika Bactobran no zatiaľ pomáha ale stále sa mu to vracia rieši to už aj kožná tak snáď co najskôr mu to prejde
@slaviivals mal zlatý stafilokok nasadili mu mastičku antibiotika Bactobran no zatiaľ pomáha ale stále sa mu to vracia rieši to už aj kožná tak snáď co najskôr mu to prejde
@radovanaa celkovymi atb to nepreliecovali?

Dostipany, nie? Nesvrbi ho to?