Synovi sa objavila hrčka
Ahojte. K lekarovi samozrejme ideme,no googlim a všetko možne nachadzam,a napadlo ma opýtať sa aj tu. Synovi sa to dnes objavilo. Môže to byť od komara? Nebolí,vravi že ani nesvrbi,no videla som to červene +za uškom mal červene naškrabane no vravi že nesvrbi 🤷♀️ len neviem či isť za obvodnym či na kožne 😒 Ďakujem

suhlasim s vyssie napisanym stipanec moze to byt aj taka ta hnusna mala muska
pockala by som ak si to skrabe natri mu to
Toto nie je stipanec a
Toto nie je stipanec a
@janinah takto to narastlo do rana. Bola som sama so sebou na kontrolu na chirurgii ukazala som lekarovi tak ze mame prist a pojde na sono. Takže ideme smer lekar
Neni to skôr uzlina?
Neni to skôr uzlina?
@vahcaac ozaj netušim ale celkom som vystrašena. Z ničoho nič ozaj sa mu urobilo 😫
Môže to byt štípanec, dcera mala take v strede cela a tiez som sa vyľakala… Ale dobre robis ze ides k lekárovi, budes pokojná 🙂
Ako prišlo, tak aj odíde. Už chápem, prečo nemáme lekárov, len plne čakárne.
Ako prišlo, tak aj odíde. Už chápem, prečo nemáme lekárov, len plne čakárne.
@anonym_aa27c9 pokiaľ by išlo o mňa tak by som to hneď takto neriešila. Ale ide o dieťa a to sa riadim radšej 100x zbytočne ako prisť neskoro. A ano vecer som myslela že je to komar no do rana to bol extrem ako vidite na foto. Su tam aj uzliny tak nerada by som si neskôr niečo vycítala. A bodaj by ste mala pravdu že ako prišlo tak aj odide
@anonym_aa27c9 pokiaľ by išlo o mňa tak by som to hneď takto neriešila. Ale ide o dieťa a to sa riadim radšej 100x zbytočne ako prisť neskoro. A ano vecer som myslela že je to komar no do rana to bol extrem ako vidite na foto. Su tam aj uzliny tak nerada by som si neskôr niečo vycítala. A bodaj by ste mala pravdu že ako prišlo tak aj odide
@martinka1911 jasne zvacsuje sa to treba ist bez debaty
@martinka1911 jasne zvacsuje sa to treba ist bez debaty
@mamina7070 tak lekar nakoniec pozrel prehmatal a usudil že ozaj ho niečo poštípalo. Takže natierať fenistil gélom. Len ja ozaj nechápem že taká bombuľa z poštipania 😶 zatiaľ nemam vôbec pocit žeby sa to zmenšovalo 😶
Ahoj, dala si mi nejaké antihistaminikum? Ak sa bude škrabať, kľudne daj Zodac, alebo len natieraj tým Fenistilom.
Ahoj, dala si mi nejaké antihistaminikum? Ak sa bude škrabať, kľudne daj Zodac, alebo len natieraj tým Fenistilom.
@ika02 zatiaľ nie,no rozmyšľam že mu na spaní dam ditiaden aspoň 1/4 (5r 17kg) zodac nemam. Len teraz večer to mal už taketo. Mi to pride viac rozlezene 😫 no vraj este takych 24h po sa môže zväčšovať. Ale nepači sa mi to
Môže to byt štípanec, dcera mala take v strede cela a tiez som sa vyľakala… Ale dobre robis ze ides k lekárovi, budes pokojná 🙂
@kylie1983 ako dlho mala takúto bombuľu? Lebo mne to teraz večer prišlo že sa to ešte zväčšilo-rozliezlo 😔
Každý zareaguje ináč. Niekto má po uštipnutí akokeby malú vyrážku a niekomu narastie obrovská hrča. Ja mám alergiu a tiež niektoré štípance mám mega. Vezmem Zodac alebo Zirtec a po 2 dňoch mám pokoj. Zodac kúpiš aj bez receptu normálne v lekárni. Nestresuj, bude dobre
Každý zareaguje ináč. Niekto má po uštipnutí akokeby malú vyrážku a niekomu narastie obrovská hrča. Ja mám alergiu a tiež niektoré štípance mám mega. Vezmem Zodac alebo Zirtec a po 2 dňoch mám pokoj. Zodac kúpiš aj bez receptu normálne v lekárni. Nestresuj, bude dobre
@ika02 ďakujem pekne. Snáď to ráno bude menšie
@kylie1983 ako dlho mala takúto bombuľu? Lebo mne to teraz večer prišlo že sa to ešte zväčšilo-rozliezlo 😔
@martinka1911 Ano, u nas sa to zvacsovalo tiez 😃 To musel byt nejaký mutant… Ale mala to asi dva dni obrovské a potom sa to začalo zmenšovať. Je to tvrdé, preto si sa zlakla ze? Ja tiez 🙂
@martinka1911 Ano, u nas sa to zvacsovalo tiez 😃 To musel byt nejaký mutant… Ale mala to asi dva dni obrovské a potom sa to začalo zmenšovať. Je to tvrdé, preto si sa zlakla ze? Ja tiez 🙂
@kylie1983 ano je to tvrde ako keby mu tam kosť narastla 🙈 ale dnes ráno to už mal menšie 🙏 neviem či vďaka fenistil krému alebo už celkovo začal opuch ustupovať. Ale ako ustúpil opuch tak sa objavil červeny fliačik-zrejme miesto kusnutia

Ahoj, keď sa to objavilo takto zrazu, bude to štípanec (komár, ovad...) Nešla by som k lekárovi, až keby to nezmizlo 2 dni, by som uvažovala.