icon

Synovi zmizol semenník z mieška

24. apr 2023

Ahoj.. synovi 12 zmizlo jedno vajco .. co to môže byť ma len jedno a druhe sa zcuclo včera mi to povedal tak sme to pozreli a vážne tam neni

Strana
z2
autor
24. apr 2023

@drake122 tiež si myslím žijeme v meste ktoré ma 8000 obyvateľov a 2 urologickych lekarov

1mina
24. apr 2023

Ja si tiez myslim že na pohotovosti to poriešia tak ako píše @drake122 , ale ako sa poznám by som tam zavolala, popísala problem a ked by mi v telefone povedali ze ani riesit rano u urologa, budem v klude spat ze aj tak nic ine s tim nespravia 🙂

trgypadl
24. apr 2023

@drake122 a kedy bude pre Teba akútne skrotum akutne??

trgypadl
24. apr 2023

V prvom rade sa syna opytaj, ci ma bolesti alebo mal bolesti. V druhom rade si poloz otazku, ci budes nat výčitky ak by o semenník prisiel Tvojim vyckavanim.. Radsej by som si zistila kde mate v okoli uro oddelenie a sla tam

autor
24. apr 2023

@trgypadl pýtala som sa ho nič ho nikdy nebolelo... žiadne bolesti.

trgypadl
24. apr 2023

No uz je to na Vas, drzim prsty, kazdopadne ak je semennik v dutine brusnej a nastastie nie je pretoceny, nema tam optimalne podmienky.

queeninthenorth
24. apr 2023

@drake122 existuje a funguje urologická pohotovosť na ktorej sa takéto prípady riešia, akútne skrotum to momentálne nemusi byt ale môže alebo behom pár hodín môže byt ak došlo/dôjde k zaškrteniu a začne vznikat nekróza semmenika čiže odumrie, áno nemusia to hneď riešiť ale radšej sa prehnať ako neskôr lutovat, môže vzniknúť okolo toho xy komplikácií a to si treba uvedomiť

queeninthenorth
24. apr 2023

@drake122 a netreba sa hneď do človeka navážať slovami typu “ten a ten by mal vedieť…” vyjadrila som svoj názor ako sestra a to je všetko, nech sa už matka rozhodne akokoľvek, pýtala si názor tak sme jej ho tu všetky dali tak ako si myslíme…

1mina
25. apr 2023

Ako dopadol synček ? 🙂

zoja1234
25. apr 2023

Ako to dopadlo?

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
autor
11. máj 2023

@1mina
@nikto2234
@zoja1234
Ahoj Baby prepáčte že neskoro ale nebola som na MK.. 20. Mája teraz ma operáciu.. schoval sa mu do bruška... ze sme prišli správy čas ze vyzerá to tak ze semenník neodumrel 🙂

escape09
16. okt 2023

Zdravim ako ste dopadli je vsetko v poriadku u syna po operacii.

Strana
z2