Synovi zmizol semenník z mieška
Ahoj.. synovi 12 zmizlo jedno vajco .. co to môže byť ma len jedno a druhe sa zcuclo včera mi to povedal tak sme to pozreli a vážne tam neni
V prvom rade sa syna opytaj, ci ma bolesti alebo mal bolesti. V druhom rade si poloz otazku, ci budes nat výčitky ak by o semenník prisiel Tvojim vyckavanim.. Radsej by som si zistila kde mate v okoli uro oddelenie a sla tam
@trgypadl pýtala som sa ho nič ho nikdy nebolelo... žiadne bolesti.
No uz je to na Vas, drzim prsty, kazdopadne ak je semennik v dutine brusnej a nastastie nie je pretoceny, nema tam optimalne podmienky.
@drake122 existuje a funguje urologická pohotovosť na ktorej sa takéto prípady riešia, akútne skrotum to momentálne nemusi byt ale môže alebo behom pár hodín môže byt ak došlo/dôjde k zaškrteniu a začne vznikat nekróza semmenika čiže odumrie, áno nemusia to hneď riešiť ale radšej sa prehnať ako neskôr lutovat, môže vzniknúť okolo toho xy komplikácií a to si treba uvedomiť
@drake122 a netreba sa hneď do človeka navážať slovami typu “ten a ten by mal vedieť…” vyjadrila som svoj názor ako sestra a to je všetko, nech sa už matka rozhodne akokoľvek, pýtala si názor tak sme jej ho tu všetky dali tak ako si myslíme…
Ako dopadol synček ? 🙂
Ako to dopadlo?
Zdravim ako ste dopadli je vsetko v poriadku u syna po operacii.

@drake122 tiež si myslím žijeme v meste ktoré ma 8000 obyvateľov a 2 urologickych lekarov