icon

Tantum Verde na kiahne u 21-mesačného dieťaťa

nikola1507
9. jan 2026

Čaute mamky mám dcéru 21 mesačnú ktorá má Kiahne v lekárni manželovi poradili tantum verde môže sa máte skúsenosť? Nestipe to ak sa kiahne ponatieraju? Staršia dcéra ich mala pred dvomi týždňami a mastila som jej to s tekutým púdrom Tanno hermal lotion to som kupovala v inej lekárni ako v tej čo manželovi poradili tantum verde. 🤷🏻‍♀️ A stále som taká všelijaka a manžel zase že vyskúšajme stým sprejom. Ďakujem za každú radu 🙂

anonym_22b8af
9. jan 2026

Počúvni manžela, Tantum Verde v spreji je ďaleko lepšie ako Tanno Hermal.
Tekutý púder sa na kiahne už dávno nedáva.
Odporúčam k tomu kúpeľ v hypermangáne

zuzkaa1991
9. jan 2026

@nikola1507 tak ako pise pani vysse
Tiez mi odporucili tamtu verde to som potiersla s gazou rano.ako vstala( najedla sa) potom po cca 2hod kupel hypermanganovy pozor na cikulu lrcu noc ju strasne stipala 🤦‍♀️dalsie dni sme robili tak ze som jej d cistou vodou poumyvala zadok a cikulu vnutro davala som pozor na vodu aby netieklo.nejak po nohach ) a opat po 2hod. Tamtu verde a opat kupel tak sme.fungovali nic ju nesvrbelo nestipalo nemala.ani teploty. Ani nic.jedine vo vlasoch som.jej mastila betadine aby som videla.kde som dala kedze.ma huste vlasy🙉dlhe
Skusala som puder ale.to dusi a nehoja sa pekne...aj.betadine som skusala kazdy den nieco jedine najlepsie bolo Tamtu verde a kupel a to.sme.mali brutal.zapalene velke pľuzgiere

a0
9. jan 2026

My sme fungovali tak, že som natrela tanno hermal (neni to tekutý puder ako si niekto vyššie myslí). A počas dňa som dávala na to aj tamtum verde + fenistil kvapky (keď už svrbeli)

nikola1507
autor
9. jan 2026
@anonym_22b8af

Počúvni manžela, Tantum Verde v spreji je ďaleko lepšie ako Tanno Hermal.
Tekutý púder sa na kiahne už dávno nedáva.
Odporúčam k tomu kúpeľ v hypermangáne

@anonym_22b8af ďakujem za odpoveď 🙂 áno v hypermagane bola kupana. Pýtam sa na ten tantum hlavne kvôli tomu či to nestipe lebo pri natierani plače a teraz sme nevedeli či kvôli tomu že jej je nepríjemné alebo či ju nestipe. 😌 Tak manžel experimentoval na sebe na škrabanec či to stipe 😀 tak budem jej natierať stým sprejom aspoň porovnáme zo staršou ktorá bola natierana s krémom a má chrasticky ešte sem tam. A do budúcna aj poradiť 🙂
@anonym_22b8af

nikola1507
autor
9. jan 2026
@a0

My sme fungovali tak, že som natrela tanno hermal (neni to tekutý puder ako si niekto vyššie myslí). A počas dňa som dávala na to aj tamtum verde + fenistil kvapky (keď už svrbeli)

@a0 Ďakujem za odpoveď 🙂 a vašu skúsenosť 😌

anonym_22b8af
9. jan 2026
@nikola1507

@anonym_22b8af ďakujem za odpoveď 🙂 áno v hypermagane bola kupana. Pýtam sa na ten tantum hlavne kvôli tomu či to nestipe lebo pri natierani plače a teraz sme nevedeli či kvôli tomu že jej je nepríjemné alebo či ju nestipe. 😌 Tak manžel experimentoval na sebe na škrabanec či to stipe 😀 tak budem jej natierať stým sprejom aspoň porovnáme zo staršou ktorá bola natierana s krémom a má chrasticky ešte sem tam. A do budúcna aj poradiť 🙂
@anonym_22b8af

@nikola1507 Na neporušené vyrážky neštípe, na otvorené trochu, nepotieraj len nastriekaj.

ankare
9. jan 2026

@nikola1507 tantum verde je super. Mojich chlapcov stipali škaredé vyrážky. Skoré uzdravenie!