Tebokan na koncentráciu
Ahojte uziva vaše dieťa na koncentráciu?
je to nootropikum ja to dávam geriatrickým pancientom, ale chápem je to extrakt ginko biloba, ale chcela by som vedieť vek dieťaťa, ankoľko ak si dobre pamätám podľa spc nie je udáj pre mladších ako 18r.
@rendicka Neurológ to bežne predpisuje aj veľmi malým pacientom, cca 2 roky.
@zuzanockamt ale asi na určité diagnozy predpokladam
@rendicka samozrejme, je tam určitá dg
Dcéra ho užívala ,dlhodobo ,neurologická pacientka ,po prekonaní komatickeho stavu ..možno aj vďaka tomu, ma pamäť naozaj výbornú,rýchlo sa učí a aj sa vtedy dosť rýchlo dostala dokopy .Užívala ale aj iné lieky.
ja tiez podavam Nootropika geriatrickym pacientom, aj pacientom s neurologickym postihnutim v preddochodkovom veku s roznymi DG, ale ak mam pravdu povedat, nezazila som, ze by sa niekomu zhorsil sta,v, ak nahodov tetno liek nemal, pripadne som nevidela zlepsenie,a k ho mal niekto novonaordinovany.
je vlea liekov, ktore podovam a tam je ucinok znatelny,a le pri nootropikach som nieco take nikdy nezaila. mam prax 27r.
Tebokan nie je nic ine ako vytazok z ginko biloba, je to volnopredajny liek, kupite aj bez predpisu. Podporuje prekrvovanie vseobecne a teda aj prekrvenie mozgu, tym zlepsuje koncentraciu a ciastocne kognitivne funkcie. Syn uzival asi 2 roky (od 3 do 5 rokov), mal naruseny vyvin reci…efekt neviem uplne posudit, lebo uzival aj ine vyzivove doplnky, mal rozne terapie, ale rozhovoril sa. Ziadne negativne vedlajsie ucinky som nepostrehla.
Tebokan mi doporucil lekar pretoze po prekonani koronavirusu velmi zabudam a nedokazem sa sustredit. Citelne sa mi polepsilo. Ale som dospela zena - nie dieta, tak neviem ci ti moja skusenost k niecomu bude.

Nie.