icon

Tekutina - hnis z uška u 3,5 mesačného bábätka

mucinka1
22. nov 2013

Ahojte mamičky, môžete mi prosím poradiť? Môjmu 3,5 mesačnému synčekovi začala vytekať z uška taká žltkastá tekutina, teraz mu to prischlo a nedá sa to vyčistiť. Mal to už včera po kúpaní, dokonca je to také naružovené, alebo čo. Malý neplače a nevyzerá, že by ho to bolelo. Predvčerom sme boli na očkovaní, ale to hádam s tým nič nemá. Môžete mi poradiť? Má niektorá z vás podobnú skúsenosť? Mám utekať na pohotovosť?

vevesh
22. nov 2013

ano, moja znama mala podla tvojho opisu to iste...jej povedali, ze to bol zapal uska(i ked nebolel)...je potrebne ist k usnej, da nejake lieky, precisti a do troch dni je po tom.... 😉

kikaber
22. nov 2013

@mucinka1 ahoj..vobec neviem ci je to to iste, ale moja mala raz mala v noci z nicoho nic velke teploty..utekali sme na pohotovost a tam som si vsimla ze jej vytiekla z uska zlta..lepkava tekutina..no jenoducho tak ako opisujes ty....mala prasknuty bubienok..netvrdim ze mate to iste..my sme mali aj teplotu

mucinka1
autor
22. nov 2013

No teda, a zrovna je víkend ☹

klincek
22. nov 2013

@mucinka1 mohol by to byt aj zapal stredneho ucha - ale vtedy zvykne ucho aj boliet, takze s istotou ti nepoviem.. urcite chodte k lekarovi (alebo vzhladom k casu uz na pohotovost), u malych deti treba uska brat vazne.

janinah
22. nov 2013

určite pohotovosť, u tak malého dieťaťa neriskuj

renatasimaskova
20. sep 2015

mi sme mali zápal obi 2 uška mu prepichovali hnis ma 1,3 mesiace a mal 40, teploty a CRP bolo negativne