icon

Teplota bez iných príznakov

maroonka77
3. nov 2021

Ahojte, moja 2rocna dcera ma uz 3.den teplotu. Teda aby som to upresnila, nema ju cely den ale viac menej iba v noci. Cez den mala obcas iba mierne zvysenu. V noci som jej dala nurofen, vypotila sa, teplota zmizla a na dalsiu noc zasa..nemate s tym skusenost? Ine priznaky nema.. myslela som, ze zuby ale tam nic nezvycajne nevidim 🤔

danulicek
3. nov 2021

moze to byt cokolvek. u nas napriklad tri dni trvali teploty, ale vysoke a potom sa vysypali - takto mali napr piatu ci siestu chorobu. teplotami im zacinali aj kiahne. aj bezne virozy. zuby, unava... ozaj cokolvek. nepises, aku vysoku mala teplotu. asi by som ju len sledovala a uvidis, co sa z toho vykluje.

janka13281
3. nov 2021

@maroonka77 moja mala pred mesiacom to isté. 4 dni vysoká teplota a na ďalšie ráno sa zobudila bez teploty a bola celá vyhádzná. Ani nie výražky, skôr také červené fľaky... 6. choroba. Po troch troch sa upravil aj kožný nález a bola fit. Vraj to býva presne v takomto veku

dominci
3. nov 2021

@maroonka77 juj veru aj nasa dnes rovnako, v noci bola teplejsia ako zvycajne, rano teplota do 37.7 cez den nic pohoda normalne dieta. Tiez som zvedava co z toho bude...zatiaľ sa nic neukazuje 🤷‍♀️

lubka261
Autor odpoveď zmazal
ivkasrnka
3. nov 2021

Nedávno sme mali presne toto iste, v noci az 40ky horúčky inak vobec nic…na štvrtý den sople ale fakt ze hrozne a dva tyzdne sme bojovali…crp v poriadku vsetky vyšetrenia v poriadku dýchanie ciste…len sople

maroonka77
autor
3. nov 2021

No v noci mala 38,7-39°C.. cez den bud nema vobec, alebo len okolo 37,5.. 6.chorobu uz mala 2x tiez sa nam takto prejavovala, ale ze by ju chytila aj 3x? 🤔 (lekar mi pri druhom raze pobedal ze to je ina vetva tej choroby tak ze ju moze mat dieta aj viac krat)

maroonka77
autor
3. nov 2021

@dominci presne, cakam aj ja..po lekaroch sa mi moc chodit nechce ked su vsade virozy..🤦‍♀️ach uz sme 3.den zavrete doma, na porazku toto..

dominci
3. nov 2021

@maroonka77 no bodaj...nasa zatial len dnes s teplotou rano...6.chorobu uz mala, covid tiez...sople sme doliecili pred tyzdnom a teraz robime 1. kuru rhinogermina tak som fakt zvedava co z toho bude 🤔

dominci
4. nov 2021

@maroonka77 ako sa držíte? už sa niečo prejavilo lebo u nás furt len tá teplota, normálne som z toho na prášky čo jej dať okrem nurofenu čo to bude za zázrak 😉

maroonka77
autor
4. nov 2021

@dominci dnes a ani v noci jej nic nebolo uz..tak ako prislo aj odislo 🤷‍♀️ zahadne choroby toto, snad aj u vas to rychlo odoznie 🙏❤

dominci
4. nov 2021

@maroonka77 no to ma teší ❤❤ že už máte za tým... verím, že aj u nás bude podobne... napíšem ako sme zvládli.

maroonka77
autor
4. nov 2021

@dominci jasne napis🍀🍀🍀

dominci
7. nov 2021

@maroonka77 no tak my riesime sopel a kasel...3 dni mala teploty a teraz z nej tecie ciri soplik a pokaslieva ...su mi toyo za vírusy 🙈 snad sa toho rychlo zbavime a nepride daco horšie

maroonka77
autor
7. nov 2021

@dominci no to ma mrzi, myslela som na vas, tak skore uzdravenie 🙏🍀❤