Teplota po výbere nosných mandlí

vikymama
19. feb 2016

Ahojte mamičky, chcem sa vás opýtať. Môjmu drobcovi v pondelok (15.2.) vyberali nosné mandle, všetko dopadlo v pohode večer nás pustili domov. Len na treti deň začal teplotovat. Hneď sme išli k doktorke spravila mu CpR a aj vyter.a to je v poriadku negativne a netreba mu antibiotika...ale teploty neustupili..je to normalne po zakroku? Doktorka povedala, že áno vraj to bol zákrok do organizmu a telo tak reaguje..

janinah
19. feb 2016

nie,zajtra zavolaj tam,kde ho operovali

siska53
19. feb 2016

@vikymama suhas s@janinah. Nas tiez tak..nevedel sa zbavit teplot,tak sme mu museli nasadit zinnat. Normalne po vybere tych mandli ochorel cca tak na 5.den. Zvysena teplota ok,ta mu ustupila, no po par dnoch take teploty,ake maval vzdy maximalne pol dna. Len sme zrazali kazdu chvilu..:((

A nas od vyberu mandli je chorlavejsi.. A dlhsie sa ho drzia aj teploty.. Predtym maval zvacsa len sople a teplotu len den-dva,aj to vacsunu casu len do 38, teraz vydrzi byt zdravy tak maximalne 2tyzdne a teploty mu trvaju aj 3dni,co sme predtym nepoznali.:( ale zas..uz mu hrozila hluchota,ak by sme dlho vahali..

seahorse27
19. feb 2016

Podla mna to normalne nie je. Ked vyberali mandlu dcerke, tak nas doktorka upozornovala, ze ak bude teplota, mame jej okamzite volat - tej, ktora ju operovala...cize ja by som sa poradila radsej na pracovisku, kde synceka operovali.

vikymama
autor
20. feb 2016

Dostali sme an sirup aj zodac tabletky a do nosteka pamycon..cez den je normalny hravý ale k veceru vzdy teplota stupne..☹

tilka82
21. feb 2016

@vikymama nam tiez dcera dostala teplotu tri dni po vybere mandli,tak nam nasa doktorka dala antibiotika