icon

Terapia Biofeedback - odblokovanie "mozgu"

slava76
16. jún 2014

Chcem sa spýtať či niekto má skúsenosti s liečbou Biofeedback - Odblokujte potenciál svoj mozog v preklade.. nakoľko je to terapia . My nerozpráva, alebo veľmi málo, na eeg nám ukázalo vysoké vlny , boli sme operovaný a maličká bola dlho v narkóze a vraj jej niečo uškudilo a nevieme sa rozbehnúť s rozprávaním.. a odporučili nám túto liečbu...
Nepíšte mi prosím že reč sa rozbehne sama, alebo neviem čo.. pretože u nás už je to dlhodobo a...

Strana
z2
tinapa
16. feb 2016

@spinoscapularnabeta Tak môj Andrejko by zrejme tiež vydržal sledovať, ten je total namotaný, ale sú deti neposedné, hyperaktívne...a pod. a tréningom určite sa dá veľa docieliť, súhlasím s tebou..napr. si ale neviem predstaviť konkrétne jedno dieťa..to by chcelo veľkú dávku trpezlivosti toho terapeuta. Ale určite by mu to pomohlo v sústredení a pod.

salo
21. júl 2016

Ahojte,prosim vas,vysvetlite mi niekto co je to vlastne ten Biofeedback?A ako to funguje? Dnes bol natom moj 5 a pol rocny syn prvy krat,lebo sa zajakava a vysla mu z toho koherencia 65-9-26% a ja vobec neviem co to znamena...Dakujem

janickacrazy
21. júl 2016

@salo tak to ti mali teda vysvetliť tam tí terapeuti, nám to vysvetlili všetko pekne, ale my sme tam boli už pred 10 rokmi, takže už si to veľmi nepamatám, ale v podstate ide o to, že sa tam nejak upravuje tá hladina alfa v mozgu, nám ukazovali aj grafy ako to mal pred terapiou a ako sa mu to upravilo potom, proste mne sa dieťa skludnilo, zlepšila sa mu motorika, celkovo bol kludnejší po terapii, ale musí sa tam chodiť aspon na 20 sedení

salo
21. júl 2016

@janickacrazy Dakujem za odpoved. Veru moc mi to ta nas logopedka nevysvetlovala,ze si to mam nastudovat na nete... Syn tam ma mat 6 sedeni

janickacrazy
22. júl 2016

@salo 6 sedení je málo, nám vraveli, že minimálne musí byť 20, aby to malo nejaký výsledok, ale teda nám to nerobila logopedička, ale pani, ktorá sa špecializovala len na ten biofeedback a bola tam aj psychologička a obidve nám všetko vysvetlili a teda mne by sa taký prístup nepáčil, že máš si to naštudovať na nete, to už kde sme? 😖

distinka
28. sep 2016

Ahojte, neviete, kde sa robi biofeedback v BA a okoli? dakujem

tinapa
28. sep 2016

@janickacrazy Ahoj.. Koľko rokov mal tvoj syn, keď si bola s ním na Biofeedbacku? Dík za odpoveď.

janickacrazy
28. sep 2016

@tinapa mal 7. 🙂

katulinr
15. nov 2016

Prosim vas, aj vam kazali pred biofeedbackom vysadit lepok,mlieko a cukry ?Vdaka

natashkaa
16. nov 2016
katulinr
16. nov 2016

@natashkaa a pomohlo vam to?Vdaka za info 🙂

natashkaa
16. nov 2016

@katulinr nám zatiaľ obrovský obrat pozitívny

zuzana_2
16. feb 2017

@natashkaa mozem sa opytat kam presne ste chodili na ten biofeedback? dufam ze to bolo niekde v BA, a kolko sedeni ste absolvovali, dakujem.

merilad
23. jún 2017

môže mi niekto poradit biofeedback v Košiciach a dobrým terapeutom? Dakujem

janocka1
23. jún 2017

@natashkaa dobry den, rada by som Vas tiez velmi pekne chcela poprosit o info o biofeedbacku, jeho ucinnosti, pripadne, kde ste navstevovali, na koho sa obratit,
kludne i do ss, za info vopre velka vdaka

mimakov
25. sep 2017

Dobrý deň, môžte prosím dať nejaký typ, kde sa dá v Bratislave objednať na biofeedback. Najlepšie z vlastnej alebo sprostredkovanej skúsenosti . Ďakujem pekne

1711jana
1. jún 2018

@stefka33 aby toto bolo uspesne je potreba aspoň 60 sedení z toho 30 hradí poisťovňa

stefka33
1. jún 2018

@1711jana Odpovedáš na príspevok z roku 2014 ??? Však už ani neviem čo za somariny som tu popísala. 😀

1711jana
25. jún 2018

@stefka33 no vidis a predsa stale vyhladavana tema.nemyslela.som.to v zlom.Ale syn na to chodi tak viem.

ivetka79
28. aug 2020

@1711jana dobrý deň a kedy to hradí poisťovňa, keď mám odporúčanie od neurológia alebo to už neplatí?

zuzuliennka1
15. apr 2021

@slava76 ahoj a pomohol vam BFB? kedy sa dcerka rozrozpravala?

Strana
z2