Terapia Biofeedback - odblokovanie "mozgu"
Chcem sa spýtať či niekto má skúsenosti s liečbou Biofeedback - Odblokujte potenciál svoj mozog v preklade.. nakoľko je to terapia . My nerozpráva, alebo veľmi málo, na eeg nám ukázalo vysoké vlny , boli sme operovaný a maličká bola dlho v narkóze a vraj jej niečo uškudilo a nevieme sa rozbehnúť s rozprávaním.. a odporučili nám túto liečbu...
Nepíšte mi prosím že reč sa rozbehne sama, alebo neviem čo.. pretože u nás už je to dlhodobo a...
Ahojte,prosim vas,vysvetlite mi niekto co je to vlastne ten Biofeedback?A ako to funguje? Dnes bol natom moj 5 a pol rocny syn prvy krat,lebo sa zajakava a vysla mu z toho koherencia 65-9-26% a ja vobec neviem co to znamena...Dakujem
@salo tak to ti mali teda vysvetliť tam tí terapeuti, nám to vysvetlili všetko pekne, ale my sme tam boli už pred 10 rokmi, takže už si to veľmi nepamatám, ale v podstate ide o to, že sa tam nejak upravuje tá hladina alfa v mozgu, nám ukazovali aj grafy ako to mal pred terapiou a ako sa mu to upravilo potom, proste mne sa dieťa skludnilo, zlepšila sa mu motorika, celkovo bol kludnejší po terapii, ale musí sa tam chodiť aspon na 20 sedení
@janickacrazy Dakujem za odpoved. Veru moc mi to ta nas logopedka nevysvetlovala,ze si to mam nastudovat na nete... Syn tam ma mat 6 sedeni
@salo 6 sedení je málo, nám vraveli, že minimálne musí byť 20, aby to malo nejaký výsledok, ale teda nám to nerobila logopedička, ale pani, ktorá sa špecializovala len na ten biofeedback a bola tam aj psychologička a obidve nám všetko vysvetlili a teda mne by sa taký prístup nepáčil, že máš si to naštudovať na nete, to už kde sme? 😖
Ahojte, neviete, kde sa robi biofeedback v BA a okoli? dakujem
@janickacrazy Ahoj.. Koľko rokov mal tvoj syn, keď si bola s ním na Biofeedbacku? Dík za odpoveď.
@tinapa mal 7. 🙂
Prosim vas, aj vam kazali pred biofeedbackom vysadit lepok,mlieko a cukry ?Vdaka
môže mi niekto poradit biofeedback v Košiciach a dobrým terapeutom? Dakujem
Dobrý deň, môžte prosím dať nejaký typ, kde sa dá v Bratislave objednať na biofeedback. Najlepšie z vlastnej alebo sprostredkovanej skúsenosti . Ďakujem pekne
@slava76 ahoj a pomohol vam BFB? kedy sa dcerka rozrozpravala?

@spinoscapularnabeta Tak môj Andrejko by zrejme tiež vydržal sledovať, ten je total namotaný, ale sú deti neposedné, hyperaktívne...a pod. a tréningom určite sa dá veľa docieliť, súhlasím s tebou..napr. si ale neviem predstaviť konkrétne jedno dieťa..to by chcelo veľkú dávku trpezlivosti toho terapeuta. Ale určite by mu to pomohlo v sústredení a pod.