icon

TETIS Dunajská Lužná - skúsenosti s pobytom,

brna1989
23. jan 2020

Ahojte maminy.ako som sľúbila , píšem čerstvú skúsenosť o rehabilitačnej nemocnici TETIS v Dunajskej Lužnej.
Na týždennom pobyte som bola teraz na týždeň , nastúpili sme 7.1.2020
Pobyt bol super,strava dobrá,fyzioterapeutka a ostatní personál od "ujov" kuričov, kuchárok až po doktorky.Boli milí, ústretoví a vysmiati a to neprehaňam.
Jediný mínus bol,že na chodbe,kde sme boli ubytovane nie je detský kútik ,ani žiadna spoločenská miestnosť,kde by sme si mamičky mohli posedieť a viac sa spoznať.detsky kútik je v jednej z budov.v zime je to otravné,že v jednej budove bývate,v druhej je kuchyňa,v tretej budove sú rehabilitácie a vo štvrtej doktorky,laser a detský kútik.to stále obliekanie seba aj detí.
Inak sa mi tam páčilo a dokonca vidím na dcérke pokroky.
Chcela som dať čerstvé info.ak máte otázky,kľudne rada odpoviem.
Pri odchode som si nahlásila ďalší letný pobyt. Už sa tam tešíme.pekny deň všetkým 🤗

foxina89
16. feb 2022

@mucu1 rada som pomohla , tiež som sa pýtala,čo všetko treba pri prvom pobyte. Ďakujeme , aj vám prajem,až sa vám darí a čoskoro behá 🙂

foxina89
16. feb 2022

@mucu1 ešte ma napadlo , nejaké dózy na odloženie jedla ,ak nedojes . Teraz sa mi to zišlo aj pri malom , že dostal polievku na večeru.

janulka_petkulko
16. feb 2022

@denisa1711 Dobrý deň, my sme naposledy boli ešte pred covidom a asi ceny šli hore. My sme platili za väčšiu izbu nadštandard 17 eur, za menšiu 15. Cvičenia sme mali každý deň, ale nie všetky. Bola som s 2 malými deťmi sama, takže mne nadštandard vyhovoval. Mikrovlnka, telka, konvica, chladnička na izbe. Kúpeľna spoločná s druhou bunkou. Keď som bola s jedným dieťaťom prvýkrát sama, bola som na klasickej izbe. Dá sa to v pohode zvládnuť aj tak, ale neskôr som volila nadštandard. Kedy nastupujete? Veľa zdravia prajem!

denisa1711
16. feb 2022

@janulka_petkulko ja som akurát posielala správu od dr. Tak čakám na vyjadrenie. Dala som klasickú izbu tak uvidíme čo a ako .. keď tak nabudúce dam nadštandard. Ďakujem krásne. A neplatili ste viac preto že ste išli s 2detmi??

snehulak77
16. feb 2022

@foxina89 si zlata, ďakujem za info 😊

stannuska
21. feb 2022

Ahojte 🙂 tie maminky co ste teraz na pobyte, viete mi dat nejaku spätnu väzbu ci ste spokojne s pristupom doktoriek,reh.sestier atd ? Nas pobyt este len caka a som zvedava aj sa trosku bojim. Ďakujem za odpovede

foxina89
22. feb 2022

@stannuska ahoj, prístup personálu od pani kuchárky až po lekárku je top 👍 nemusíš sa ničoho báť.

stannuska
23. feb 2022

@foxina89 ďakujem za odpoveď 🙂

blizzz1428
23. feb 2022

@stannuska tiež som sa toho veľmi bála, no teraz sa teším na ďalší pobyt koncom júna 🙂

stannuska
24. feb 2022

@blizzz1428 my ideme 31.3., moj synček je hypotonicky, tak snad mu tam pomozu 🙂 a mali ste obycajnu izbu ? Ci si mam radsej fakt priplatit za nadstandart nech mame klud

denisa1711
24. feb 2022

@stannuska kedy ste žiadali o termín? O nadštandard treba žiadať dopredu

stannuska
24. feb 2022

@denisa1711 žiadala som 5.1.

janulka_petkulko
25. feb 2022

@denisa1711 nie, neplatili sme viac, už Vám dali termín?
možno aj my ešte pôjdeme, podľa kontroly u lekárky

denisa1711
25. feb 2022

@janulka_petkulko nie nemáme stále termín. Posieala som žiadosť 14.2. hovorili termín jún/jul ale to Ja uz nebudem môcť keďže pôjdem rodiť tak dufam ze dajú skôr. Uvidíme

janulka_petkulko
25. feb 2022

@denisa1711 skúste im aj zavolať, povedať, že rodíte, stane sa, že niekto ochorie, uvoľní sa miesto, aby ste šli ako náhradníci

denisa1711
26. feb 2022

@janulka_petkulko jasné skúsim ďakujem ☺️☺️

denisa1711
26. feb 2022

@janulka_petkulko za nadštandardnú izbu sa neplatí viac? Na stránke je že za klasickú sa plati 8€ a nadštandardnú 20€ je to tak? Ďakujem

foxina89
26. feb 2022

@denisa1711 platí sa viac . V jeseni to vyšlo o cca 100€ viac

foxina89
26. feb 2022

@denisa1711 termíny sú obsadené do 18.7. aj obyčajné aj nadštandardné izby. Takže až august

denisa1711
26. feb 2022

@foxina89 och tak ďakujem to asi ani nestihneme ja mam 27.6. termín a dá sa aj s 2 detmi tam ísť? Aj keď si to neviem predstaviť s takým malým Babom🤦

foxina89
26. feb 2022

@denisa1711 skúste si v pondelok prevolat,ako tu baby písali , možno ako náhradník a nech vám pre istotu dajú termín aj na neskôr . Áno, dá sa aj s dvoma deťmi. Manžel by nemohol ísť so starším ?

blizzz1428
27. feb 2022

@stannuska tiež mám hypotonickeho chlapčeka, v máji bude mať 2r. Nám stačila štandardná izba, len ja som chcela s manželskou posteľou, keďže som naučená zaspávať s malinkym na posteli 🙂

snehulak77
27. feb 2022

@blizzz1428 prosím vás, a pomohli vám tam? 😊

blizzz1428
27. feb 2022

@foxina89 tiež mám ten istý problém so synček, presne ako cez kopirák, aj 21 mesiacov má 🙂

stannuska
27. feb 2022

@blizzz1428 som sa bála, ale keď čítam aktualne info, ze je tam prijemny personal aj vsetko, tak sa tam tešim 🙂 dufam mu tam pomozu, moj ma 10m za par dni, nesedi nestvornozkuje, zatial sa plazi a sam sa da 4 a hojda sa dopredu dozadu

blizzz1428
27. feb 2022

@stannuska to ste dobre na tom, za chvíľku sa vám rozbehne so stvornozkovanim, ale všetko bude mať svoj čas. Tam vám ukážu aj konkretne cviky čo je dobre s ním cvičiť.

blizzz1428
27. feb 2022

@snehulak77 môžem povedať že po pobyte viac času už trávi stvornozkovanim ako plazenim

stannuska
27. feb 2022

@blizzz1428 verím tomu, že ano 🙂 a mozem sa spytat na tej obycajnej izbe neni tv a ako to je s kupanim pre deti, to je v tych spolocnych priestoroch ? Ja mam pocit, ze pojdem nabalena ako na dovolenku 😅 cestujeme 200km od domu, tak nas musim dobre pobalit

foxina89
27. feb 2022

@stannuska na obyčajnej izbe nie je tv , ja si beriem vždy tablet , wifi ide parádne,takže cez HBO go sme si púšťali rozprávky,filmy. My sme.boli v budove B na poschodí a tam je 5 izieb a jedna kúpeľňa s wc, je tam sprchový a malá vaňa posadena vyššie. Do vane som si brala protišmykovy podložku.Tiež to máme 230km , ale poblizku je Coop Jednota a je tam aj DM drogéria, lekáreň. 30min peši je Billa a ďalšia lekáreň , pepco a nejaké ešte obchodíky ,keby dačo chýbalo. Odtiaľ sa viete dostať na hrádzu a po nej v peknom prostredí sa dostanete na cestu pár minút od Tetisu.
Na izbe máte džbán, dva poháre , čaj a cukor.
A blizz má pravdu , tiež sme tam išli v takom štádiu pohybu ako vy a do týždňa po pobyte už frčal po 4 😄

stannuska
27. feb 2022

@foxina89 tak super, ďakujem pekne za info 🙂 prajem vam aj malickemu prijemny pobyt, nech napreduje 🙂 ked ma este nieco napadne sa ozvem