icon

Tiková porucha u detí

ibaja135
1. mar 2026

Ahojte 🙂 chcem sa spýtať či ma niektorá problém s tikovou poruchou u dieťaťa teda pravdepodobne je to to k neurologovi ideme na eeg v piatok .. začalo to len začiatkom februára a popritom ma akoby ťažké dýchanie ze sa tak nadychuje viac x za sebou ale nic ho nebolí ale to dychanie ma jeden den lepsie a na druhy den uz zas horsie 😏... ked sme boli 1x na pohotovosti povedali ze to môže byt stres zo školy atď... prejde to niekedy? 🥺 sám malý je s toho nešťastný 😏 dakujem

Strana
z2
anonym_c62765
3. mar 2026
@krasneleto

@anonym_c62765 ja som dala magnezium v tych stickoch z DM + vitamin B6 v kvapkovej forme... a zabralo... tiez mrkala

@krasneleto Dakujem ..koľko mala dcera rokov keď zmurkala.Ja jej dávam na vecer kapsule horčík+B6 už 9 deň a ona stále žmurká..má 11 rokov.

ibaja135
autor
3. mar 2026
@mata2

@ibaja135 nepoteším ta..jedného tiku sa zbavis, a o pár mesiacov sa môže vyskytnúť iný..
Môj mal zmurkanie,hmkanie,odkasliavanie, a pohyby hlavou do prava...
Nie všetky naraz,tak postupne...teraz bude mať 14r a už hádam viac ako 2r je v pohode..

@mata2 moze ale nemusí ? ako jemu uz tie tiky nevadia jemu vadi ten dych aky ma az plače kvoli tomu 😔

mata2
Včera o 11:09
@ibaja135

@mata2 moze ale nemusí ? ako jemu uz tie tiky nevadia jemu vadi ten dych aky ma az plače kvoli tomu 😔

@ibaja135 ano,môže,aj nemusí.
Neskúšali ste psychologa?

Strana
z2