icon

Tipy pre pobyt v nemocnici s dieťaťom po operácii

24. mar 2025

Dcérka má 4r, ideme na plánovanú operáciu (jej), gastro, bude tam cca 10dni, samozrejme ze tam budem s nou. Bude to v NUDCHu, dnes som volala sestričke a opýtala som sa, ze ako tam budem fungovať ja, povedala mi ze cez deň budem pri jej posteli na stoličke, a vecer keď ju uspim tak pôjdem spať na izbu matiek ktorá bude kdesi vedľa na rovnakom poschodí...
Tie ktoré ste už takto boli, najlepšie práve tam, mate premna nejaké rady, tipy ci triky, co si zobrať, co mi tam zachráni zdravý rozum, co by mi uľahčilo pobyt snou?
Lebo jasne ze jej nabalim aktivity do postele, tablet s hrami, pracovne zosity atď.. Ale čo ja?

janka_266
25. mar 2025

prečo nebudete s ňou na izbe? my sme vždy tak, aj keď teda nie po operácii, myslím, že každé poschodie má škôlku, takže aj tam si viete hračky požičať, vy si hlavne zabezpečte internet, a jedlo, chodí sa jesť niekde do podzemia, a dieťa von nebude môcť ísť, takže budete musieť odbiehať sama, prípadne do bufetu na prízemí,

autor
25. mar 2025

@janka_266 lebo mi povedali ze keďže ma nad 3 roky, budem spať v izbe pre matky.. Neviem ci je toto štandardné všade

janka_266
25. mar 2025

neviem, mne to zatiaľ nepovedali, a ani im to neodporúčam povedať, už aj tak sú tie deti dosť z toho traumatizované. môj by tak ani nespal.

martul
25. mar 2025

Môžete, aby sa sa. ,, lepšie " vyspali. Ale môžete byť aj na izbe, len teda na stoličke. Sesternica teraz nedávno bola, trvala na svojom že bude pri malom ani s ňou nepohli. Neskôr večer si ľahla k nemu.