Trápna situácia u doktorky
Neviem ako to napísať aby to nevyznelo trápnejšie😀 Som rozvedená a neviem či to môže ex zneužiť?
Ide o to bola som so synom na 11r. prehliadke, nevšimla som si nič také , len mal špinku medzi prstami na nohách. A má výšku 156 a váhu 42. Na záver nám povedala výsledok Zlepšiť hygienu a životosprávu!!!
On ma už do sprchy nepustí aby som ho kontrolovala, ale ho upozorňujem. Aj stravu má podľa mňa vyváženú , len to spaluje, rád športuje.
Moj ma sice 9 ale vysku 145cm a vahu 30g. Malo co zje a sportuje. Inak neviem,ale zvlastna reakcia lekarky. Ja mam bezne z ponoziek spinky medzi prstami
Krava. Viem si to presne predstavit, aj s tymi vykricnikmi...
Žiadny trapas len blbá lekárka.
Môj 11r.bol so mnou u lekárky na preventívke a jasné, že predtým si ráno umyl zuby, ešte som mu to pripomínala. No a doktorka že "toto sú umyté zuby?!" No hanba...akože mne nevytkla nič, ale ja by som sa vtedy videla radšej v ... Tiež som mu zuby nekontrolovala, aby ich na mňa vyceril.Odvtedy sa mi už nič také nestalo. Našťastie je naša lekárka viac pohoďáčka a nič také do papierov nedala.
Pani múdra keby niekedy videla nohy môjho muža, tak si pomyslí že sa týždeň neumýval. Tak mu ponožky púšťajú chlpy,a má to medzi prstami potom. A to má kvalitné ponožky, žiadne 50 centové.
A to tam prišiel rovno zo školy, mňa to ani nenapadlo
😂😂 Musím sa smiať, ja som si nedávno kúpila čierne ponožky a keď som ich dala dole, skoro som skolabovala, nohy čierne ako keby som si ich mesiace neumyvala a medzi prstami, no vieš si predstaviť 🙈 dcéra má 10 a ma 134cm a 28kg a na 9 ročnej prehliadke mi pediatricka povedala, že aká je krásna 😅 takéto dačo napísať, kvôli špinke medzi prstami 🤨
pises, ze to povedala, snad nenapisala aj do spravy? to by bolo od nej uz blbe.
ja som tiez podobne trapasy zazila boli sme na gastre, ja neviem, dcera mala minimalne asi 8-9r ( teraz ma 14r ) a dr sa pytala ci nema prolem so stolicou.
dr sedela za stolom, sikmo odo mna vlavom rohu za chrbtom lekarky mala lehatko, kde sedela moja dcera ja som bola skoro v pravom rohu pred lekarkou.
povedala som ze nema, no dcera sa nejak nezvycajne zatvarila, tka som sa jej opytala, ze ci ano? a dr ma zjazdila, ze ci ako amtka neviem,c i ma problem so stolicou, no blba lekarka, ja s dcerou nesedim na wc, chodim do prace, cize casto ani doma nie som, ked ona chodi an wc a v skole tiez s nou nie som, cize pokial mi nic nepovie, tak to nemam odkial vediet. no bolo mi to aj neprijemne.
@majamat povedala, a spravu som len podpísala ani som to nečitala, rýchlo som chcela vypadnúť
Ahoj,môj syn má podobnú výšku aj váhu ako tvoj,má 13r. Taký istý bol aj jeho otec-špageta, nohavice mu vždy museli zúžiť-spomína svokra. Žmolček z ponožky má asi každý. Nechápem poznámku lekárky. Ak vieš, že syn sa pravidelne umýva, pusti to z hlavy. Samozrejme je dobré baviť sa s chlapcom o hygiene, lebo niekedy sú prosto lenivejsi sa o seba starať.
@ina2405 po celom dni v škole.... Môj sa tiež večer sprchoval a nevydržalo
Mne sa to stalo na cievnom,isla som rovno z roboty,ani mi to nenapadlo skontrolovat a dam dole ponozky a same cierne chuchvalce.trapas 🙈 ale nastastie to nekomentovala..a teda pokial to vasa dr. nezapisala do karty,alebo na papier, tak to nemas preco riesit.jedine zeby to bola exmanzelova nejaka super znama,co to vyzvoni.inal ako ste odisli,na vas uz aj zabudla predpokladam.
Spinka medzi prstami je uplne bezna vec z ponoziek. Moj 13 rocny ma taku vahu a lekarka je s tym v pohode. Divna lekarka. Asi by som si nabuduce vyziadala nahliadnut do dokumentacie, bohvie ake hluposti tam pise- teda hlavne v pripade, ze ocakavas, ze ex sa na nieco chysta.
Na také teba tiež rovnako, nedávať si servítku pred ústa..
Naozaj trápne od jednej lekárky
nemyslim si,ze za to moze spina medzi prstami..ale kedze isiel rovno zo skoly a je v puberte tak uz aj deodorant by sa zislo kupit ...
@hradnapani exsvokra ho trochu podporí a potom je nepríjemný, ale záujem sa starať nemá. Svokrina sestra je učiteľka na ZŠ a niečo sa dozvie tak už skáče do môjho ex a ten do mňa. Sem tam si svokra vymyslí blbosť a bývame na dedine ...
@ukgirls Bolo by cítiť zápach. Veci mal čisté, nič čo by mal viac dní.
Dobre odveci komentár, od pani doktorky. Ja,by so sa jej spýtala, čo tým myslí, že zlepšiť hygienu.Lebo, toto nemá s hygienou nič spoločné.
ty s nim zijes jeho puch mozno uz ani necitis,no to neznamena ze druhy to nezachytia ..chlapec sa poti a je jedno ci mal oblecenie len z rana ... kazdopadne nepoznam nebola som vedla len som dala priklad,co to mohlo byt ... ty ako matka si sa mala ohradit a spytat sa jej ako to myslela
Nerieš, my sme išli k lekárke rovno z domu😁
Booooze, to je krava.
Prvé čo ma napadlo, či používa dezodorant? Toto je veľmi kriticky vek, kedy začínajú deti dosť smrdkať, viem o čom vravím mám 12 ročného a furt sa hádame nech si dá dezodorant lebo naozaj smrdi, alebo tričko by som mu nikdy nedala dva dni to isté aj mikiny nosí každý deň opratu proste z jedálne smrdí neskutočne, možno to tak myslela, ale áno je to trapas uznávam
Doktorka je riadna krava. Ja mám furt zmolky od ponoziek. A keby sa mam po celom dni v robote u Dr. vyzut, aj by som smrdela.
Nič si z toho nerob.
@ina2405 my sme išli zo školy a to má školu a dr v meste, my bývame na dedine 2 km ďaleko. Možno to aj na zuby myslela.
@uhrikovci môj tiež hrá futbal na dedine, ale chodí v meste na atletiku, lebo má na to fyzické predpoklady.
A Dr ona robila ešte nedávno v nemocnici, tak sa robí múdra Stará takéto veci neriešila
@zuzubb007 deodorant nepoužíva, tričko má zvlášt do školy denne má nové, dnes mal čistú aj mikinu aj rifle, večer sa sprchoval
Fakt sa tým netráp, či zuby, či špinky z ponožiek, napr. môj 8r. syn príde zo školy a páchne potom...jeho bratov v tom veku som predtým necítila. Deti sa proste potia a v 11.r je to normálne. Zahoď to za hlavu.
@ina2405 Ďakujem
Tak akoze ked siel zo skoly kde mohol mat aj telesnu a predsa je tam clovek cely den tak nechape tie poznamky. Ka ked idem s dcerou zo skoly tak ju rychlo cesem aspon v cakarni lebo vyzera po celom dni vzdy kadejako 😂 a take ako spinka medzi prstami kks sak to sa moze aj clovek zrovna doma osprchovat a kym pride k dr ak ma take ponozky moze sa nalepit. Mne sa raz stalo ze som sla so synom s ekzemom takym zvlastnym mokvavym sa mu spravil cez vikend a dala som nato pancusky a samozrejme mu to zaciernili okolo toho 🙈 tak dr hovorim ze preboha no mi nedoslo ze sa tam nalepia tie veci z pancusiek a iba prykyvla a nic nevravela nato.
clovek sa veru citi blbo, nechavame sa strhnut emociami castokrat viac ako by bolo potrebne, ale blba je lekarka, nie ty. vsak on nie je figurina vo vyklade, aj na tu by sa prasilo, cize normalka, ze nebude dokonale cisty, pokial predtym nevybehol z kupelne.
a co sa tyk ahmotnosti, je v pomere vaha a vyska na 31%. norma je medzi 25-75%. cize je uplne v norme, aj ked skor v spodnej casti normy. moja dcera je na tom podobne

Verím, že nie.