Trasenie nôžkami

petulka83
10. okt 2011

Ahojte mamicky. Nasmu 4 tyzdnovemu syncekovi sa posledne 2 tyzdne trasu nozicky. Zvycajne sa to stava pri manipulacii s nim, avsak toto trasenie sa vyskytlo uz aj samovolne (lezal, ani som sa ho nedotkla a zacal sa triast). Lekarka uz spomina mozne neurologicke vysetrenie. Nemate s takymto trasenim koncatin skusenost? Dakujem pekne za odpovede.

zenabla
24. okt 2011

Ahoj, tak nas synator to mal tiez po porode, hruby tras koncatin. Obvinovali ma, ze fajcim, ze som brala pocas tehotenstva magnezium a tak podobne. Tiez to skoncilo neurologickym vysetrenim. Tras sa postupne vytratil, zistilo sa vsak skratenie krcnej chrbtice, ale to uz sem asi nepatri. Ale to neurologicke vysetrenie urcite nie je zly napad. Cim skor sa aj mala chybicka podchyti, tym vacsia sanca, ze nebude mat vplyv na zly vyvoj svalstva neskor🙂

kukucka26
4. dec 2012

@petulka83 ako si dopadla aj ja pozorujem tras

petulka83
autor
9. jan 2013

Ahoj, prepac az teraz som si vsimla ze si mi pisala. Dopadli sme tak, ze sme isli k neurologovi a maly dostal lieky. Bral ich asi 4 mesiace a potom to nastastie preslo. A vy ako? Bola si uz u lekara? Ako sa vam dari?

dzubo
9. aug 2023

@petulka83 prosím, aké lieky vám predpisali? Už ste potom po tých 4 mesiacoch nič nebrali?
Ďakujem 🙂