Trieska pod nechtom u bábätka: ako ju odstrániť?
Prosim vás, stalo sa niekomu že si vaše bábätko zadrelo triesku pod nechtík? My sme si dnes všimli, že naše 7m dieťatko má triesku pod nechtom a nejde nám vybrať 🥺
Mate nejake tipy ako postupovať, či hneď len pohotovosť?
Zatiaľ prštek nebolí.
@anonym_autor načo pohotovosť? ak to nebolí, tak zvyčajne to telo vypudí alebo to zhnisne....ale s trieskou sa naozaj na pohotovosť nechodí🙉 by som ti dopriala že dieťa má bolesti a pred tebou na pohotovosti niekomu vyťahujú triesku
V pondelok k pediatricke ona bude vediet vybrat alebo ak sa to zhorsi bolest, opuch... na pohotovost. Je to otazka par sekundoveho vysetrenia.
@anonym_autor načo pohotovosť? ak to nebolí, tak zvyčajne to telo vypudí alebo to zhnisne....ale s trieskou sa naozaj na pohotovosť nechodí🙉 by som ti dopriala že dieťa má bolesti a pred tebou na pohotovosti niekomu vyťahujú triesku
@mogaa na pohotovosti beru podla akutnosti pripadu takze ziadne dieta nebude cakat v bolestiach kvoli tomu, ze pred nim je s trieskou. Ide o to, ze s takou banalitou ju nechaju cakat aj hodiny lebo kazdy zavaznejsi stav bude mat prednost.

na pohotovost? vsak to nie je akutne, ak nejde vytiahnut pockajte 1-2 dni uvidite ci sa to zlepsi a bude sa dat vytiahnut ak nie pediater. citala som ale neskusala, ze by ste mohli skusit aj podtlak cez nurofen striekacku, ale pockala by som kym babatko hlboko zaspi aby ste lepsie vedeli manipulovat s prstekom