icon

TROJMESAČNÝ SYN PO OPERÁCII HERNIE, máte podobnú skúsenosť?

bobana297
2. aug 2019

ahojte. V utorok my trojmesacneho syna operovali na bruh slabinovy a pupocnikovy. Je tu nejaka mamina, co zazila to iste? Vsetko bolo ok. V stredu nas pustili domov, papa smeje sa. Len ked chce kakat a potlaci urcite ma bolesti, kedze je to cerstve. Je teraz nekludnejsi uplakanejsi aj so spankom cez den je to tazsie. Davali ste nejaky liek proti bolesti? Pekne spi a zrazu sa zacne krcit a zacne strasne plakat 😭 nas dr.ma dofcu a zastupujuci povedal ze by nedaval lieky proproti boleti

nika82
2. aug 2019

tak nechaj trapit dieta bolestami, kazdemu po operaci davaju od bolesti toboz detom ktore to horsie znasaju. mne robili len artroskopiu zapastia a dva dni do mna liali Novalgin a to ma ani ta ruka poriadne nebolela ale neodmietala som to

bobana297
autor
2. aug 2019

@nika82 ved to. Uz som volala x dr nikto mi nebral tak som sa dovolala tomu, co ma operoval, a ze mozem dat ibalgin sirup alebo take cosik. Mam nurofen sirup tak dam ten, to je tak cloveku luto ked dostava take bolesti

nika82
2. aug 2019

@bobana297 urcite pripadne len na zaciatok mensiu davku a uvidis ulavi sa mu bude lepsie aj spinkat a aj celkovo. a to mu robila dva narazto je oto premnho bolestivejsie

bobana297
autor
2. aug 2019

@nika82 no ved to aj pupocnik aj slabina. A hlavne urckte ten puocek kedze aj ked chce kakat musi potlacit a boli ho to

lidia73
2. aug 2019

@bobana297 neboj bude to v pohode, daj mu ten nurofen, hlavne aby si oddýchol a aby sa vyspal, uľaví sa mu uvidíš 🙂