Som 4 dni po operácii slepého čreva a poobede ma bolieva pod rebrom
Mali ste niekto po operacii problem ? Operovali ma pred 4 dnami a kazdy den po obede ma zacne strasne boliet na pravo az uplne pod rebrom. Tak dostavam injekcie od bolesti, ale to zaberie na paru hodin a potom je bolest naspat.
@jt261 neviem v akom si stave, ci uz chodis, co vsetko prjimas, aku stravu. Ak uz chodis tak sa prechadzaj, ono tie bolesti chvilu budu hlavne kvoli tej lps, kedze sa brucho nafukne s co2. Par dni trva kym plyn vyprcha. Informuj sa, ci Ti mozu priniest espumisan, alebo rektalnu rurku. alebo sa opytaj na kolenoprsnu polohu, ale tu asi teraz nie je vhodne robiť
@jt261 mňa operovali v júni a mala som strašne bolesti na pravej strane od rebier až dozadu aj okolo kľudnej kosti....qk ta operovali laparoskopicky môžeš tam mat vzduch ktorý do teba napumpovali a kým z teba nevyjde tak do boli...ja som sa niekedy ani nadýchnuť nevedela tak ma to bolelo a žiaden lekár mi to nepovedal...síce som medzitým chytla zapal takže ma zas hospitalizovali..cca pi 2 týždňoch to prestalo a dávala som si novalgin

Riešiť s izbovym lekárom či nie je podráždený žlčník