icon

Som 4 dni po operácii slepého čreva a poobede ma bolieva pod rebrom

jt261
8. okt 2022

Mali ste niekto po operacii problem ? Operovali ma pred 4 dnami a kazdy den po obede ma zacne strasne boliet na pravo az uplne pod rebrom. Tak dostavam injekcie od bolesti, ale to zaberie na paru hodin a potom je bolest naspat.

janinah
8. okt 2022

Riešiť s izbovym lekárom či nie je podráždený žlčník

anieliks
8. okt 2022

@jt261 ahoj neviem ci ti to pomozem sice ja som na operacii nebola ale moja kamaratka a tiez sa stazovala na to iste tiez dostavala injekcie proti bolesti ale potom asi cc po tyzdy dvoch ju to prestalo

jt261
autor
8. okt 2022

@janinah pytal som sa, a nic stale len injekcia od bolesti a uz

jt261
autor
8. okt 2022

@anieliks ani si nechcem predstavit mat 2 tyzdne take bolesti :/

tahomi
8. okt 2022

Operovali laparoskopicky?

jt261
autor
8. okt 2022

@tahomi aj aj

trgypadl
8. okt 2022

@jt261 vetry odchadzaju?? Ak Ti robili aj lps mozes mat podrazdeny n.phrenicus, mozes mat bolesti pod rebrami, na hrudi, ale aj pod klucnymi kostami

jt261
autor
8. okt 2022

@trgypadl malo, citim to ako kebyzr mi tam stoja vetry, ale co s tym.

trgypadl
8. okt 2022

@jt261 informuj sestricky a osetrujuceho lekara

jt261
autor
8. okt 2022

@trgypadl daju mi injekciu na bolest uz som to povedal asi tak 5x

trgypadl
8. okt 2022

@jt261 neviem v akom si stave, ci uz chodis, co vsetko prjimas, aku stravu. Ak uz chodis tak sa prechadzaj, ono tie bolesti chvilu budu hlavne kvoli tej lps, kedze sa brucho nafukne s co2. Par dni trva kym plyn vyprcha. Informuj sa, ci Ti mozu priniest espumisan, alebo rektalnu rurku. alebo sa opytaj na kolenoprsnu polohu, ale tu asi teraz nie je vhodne robiť

janulka228
10. okt 2022

@jt261 mňa operovali v júni a mala som strašne bolesti na pravej strane od rebier až dozadu aj okolo kľudnej kosti....qk ta operovali laparoskopicky môžeš tam mat vzduch ktorý do teba napumpovali a kým z teba nevyjde tak do boli...ja som sa niekedy ani nadýchnuť nevedela tak ma to bolelo a žiaden lekár mi to nepovedal...síce som medzitým chytla zapal takže ma zas hospitalizovali..cca pi 2 týždňoch to prestalo a dávala som si novalgin