Trojročný syn má angínu a vysoké teploty

lucia006
10. júl 2016

Mamičky pomozte nemam skusenost s anginou u dietata.syn 3 rocny dostal vpoatok rano teploty bez inych príznakoch vecer sme sli na pohotovost lebo mal aj 39 ,povedali angina .dali nam atb zacal ich brat bcera cize v sobotu.atale ma teploty podavame ciply nurofen teplota klesne potom zasa vyskoci stale dokola.zda sa mi ze ma trosku aj opuhnute jedno viečko.som zúfala .čo.mam robit?

luliu
10. júl 2016

@lucia006 zrazat teplotu, atb zaberu, neboj. Zajtra bude lepsie ....

dorotka202
10. júl 2016

Nam vzdy vravi doktorka ze antibiotika zaberu na treti den.takze je to normalne ked ma este stale teploty.a ked sa mu da zrazit liekmi,tak to bude urcite ok.a na to viecko jedine ocny framikoin.alebo zajdi zajtra k lekarke.skore uzdravenie.

maminkasisa
10. júl 2016

@lucia006 ako pisali baby, pri angine moze aj boliet usko, alebo hnisat ocko, na to je ocny framikoin, ale myslim, ze je len na predpis...... je to tam vsetko poprepajane.... a ATB zaberu po 3 dnoch, takze teplota moze byt... len zrazat liekmi, pit vela tekutin, a ak neklesa, tak treba aj zabaly, alebo vlazna sprcha alebo kupel.... prajem skore uzdravenie

lucia006
autor
11. júl 2016

Dakujem mamičky on mi aj menej pije kedže ho holí v krku uplne zmenený hlas má.nič nespíme lebo nevie dýchať len chrči a prevracia sa.nasilu mu nastriekam olinth ale neuvolnúje mu noštek.úž mam všelijaké myslienky ze skoncime v nemocke a pod.tie horucky su des.