Trojtýždňové bábätko hádže telíčkom, ručičkami a nožičkami
Ahojte, chcem sa opytat, ci niektora mate skusenost a ci je to normalne. Moja dcerka bude mat v piatok tri tyzdne. Bojujeme s kolikami, kazdy vecer cca od 18 do 21 mame poplach. V tomto case a este ked je nepokojna, hladna hrozne hadze telickom, rukami , pastickami do mna bucha a odtlaca sa, doslova sebou cela meta. Co sa.tyka ruciciek tie ma stale v pohybe pred tvarickou, aj ked idem krmit musim jej ich stale davat prec. Inak je to zlate prosperujuce dietatko, ktore cez den aj v noci pekne spinka (moorov reflex mame samozrejme).
Zacinam mat obavy ci nema nejaky problem trebarz neuroticky alebo take nieco. Zazili ste to prosim niektora? Dakujem za rady a skusenosti 🙏🙏
@jajusa85 ahoj skus jej po masírovať bruško pomalími pohybmi hodinových ručičiek ja som k tomu používala aj masť pupik a hneď mu to ulavilo, zažili si to znim keď sme ties báli že to môže byť niečo iné , ale naša dok. Nam povedala že je to len kolika kŕče v brušku .... Skus možno pomôže

@jajusa85 treba to kozultovat na poradni a pýtať sa na neurologické vyšetrenie. Skús si to aj natočiť keby to náhodou v ordinácii práve nerobila.