icon

Trvalý kašeľ dieťaťa po chorobe

arabesqe
27. nov 2025

Moja dcéra 4roky je už dva týždne doma mala soplik a kašeľ a jednodňovú teplotu.zobrali sme ju dr pretože kašeľ bol škaredý. Zobrala stery z hrdla nosa a nasadila ATB. Soplik sme vyliečili stery negatívne. Ale kašeľ stále prítomný večer hlavne je taký zvucny a suchý že ho počuť aj k susedom. Na pohľad dcére vôbec nič nie hra sa je cula nič ju neboli behá skáče kaká písa... Ale ten kašeľ.... Doktorka povedala že je to normálne po chorobe ale mne sa to zdá príliš zvonice a sušiče.potom vlhký a naspäť suchý. Už som stoho kašľa zúfalá a neviem čo robiť... Nemáte nejaký radu alebo čokoľvek? Doktorka povedala že od pondelka môže ísť do kolektívu výsledky má v poriadku ale ja som si tým kašľom není vôbec istá... Dakujem

anonym_45fe15
27. nov 2025

@arabesqe pytajte odbery na chlamydie, mykoplazmy, cierny kasel, rs virus. Keby mala nejake sputum z toho lepsie vysetria ako zo steroc. Kovid test kombinovany s chripkou a prioadne adenovirus si kupte. Kasel nie je len tak.

diana_1212
27. nov 2025

my sme na tom podobne. Už týžden maly kašle, nastastie on soplik ani teplotu nemal ale ten kasel ho drzi celkom dlho a mam pocit ze sa to zhorsuje (uz zacal kaslat aj v noci) a bezne lieky (solmucol...) nezaberaju. Ideme dnes k dr tak uvidime. Drzim vam palce

domka222
27. nov 2025

Syn je už tri týždne doma. Začalo to ako laryngitída,potom hrozný kašeľ. Skoro po týždni a pol nasadené atb a ešte stále pokašliava,ale on skôr tak vlhko. Som zvedavá, čo povie dnes dr na kontrole.

maryetta
27. nov 2025

Uplne bezne. Aspon u nas. Ze aj 2-3tyzdne.

kakuskalianka
27. nov 2025

Maly sme úplne istí problém s mojou 8 ročnou dcérou 3 týždeň kašeľ neustupoval bralá ATB malá dva dní teploty. Sirup na kašeľ nič nepomohlo výsledky malá dobre nakoniec nás doktorka poslala na pľúcne a tam nám dali Inhalator Ventolin po 3 dňoch kašeľ ustúpil

martinka13
27. nov 2025

Syn po nástupe do školy kašľal s malými prestávkami viac ako pol roka. Všetky vyšetrenia negatívne. Mal aj Ventolin. Vo Februári to potom konečne prešlo.

arabesqe
autor
27. nov 2025
@kakuskalianka

Maly sme úplne istí problém s mojou 8 ročnou dcérou 3 týždeň kašeľ neustupoval bralá ATB malá dva dní teploty. Sirup na kašeľ nič nepomohlo výsledky malá dobre nakoniec nás doktorka poslala na pľúcne a tam nám dali Inhalator Ventolin po 3 dňoch kašeľ ustúpil

@kakuskalianka hej aj my sme mali zápal priedušiek ešte v marci odvtedy máme aj mi doma ventilom ale netrúfnem si ho dať 🫣

cyberk
27. nov 2025

Nasa tak kasle uz 2 mesiace, medzitym bola na vyber nosovych mandli. Vysetrenia vse vporiadku… uz som si nejak zvykla na ten kasel 🫣😅

diana_1212
28. nov 2025

my sme boli vcera u lekara. Dala atb a dnes uz skoro vobec nekasle.

misela555
Odpoveď bola odstránená