Tupozrakosť u deti
Dobrý deň mamičky hľadala som niečo na internete o tupozrakosti u deti a tam chválili jeden prístroj z Bieloruska АИСТ-01ЛК. nemáte s ním niekto skúsenosti či to vôbec funguje a ako a kde ho zohnať. Za každú radu alebo skúsenosť vám veľmi pekne ďakujem
@bambula626 jasne iste sa ozvem
Ja som dnes volala na tu kliniku Uvea v Martine a objednala som sa na vstupne vysetrenie 🙂
@zuzanka7117 kup si aj to svetielko podla mna ....
Milé maminky. Nečítala som všetky príspevky. Ale - moje dieťa (7 ročná dcéra) je tupozraká na jedno oko a stále sa to zhoršuje, pretože nechce prelepovať oko a už vôbec nie nosiť okuliare. Prosím, nepohoršite sa na mne, že som jej matka a mám ju nútiť. Nedá sa. Keď jej ich nanútim, tak začne revať a zas sú okuliare dole. Ja už nevládzem s ňou bojovať. Ani odmeny ani vyhrážky ...
@zuzanka7117 A viete mi prosím povedať, čo to tam stojí ? Ďakujem.
@slavka1307
@bambula626
v novembri idem na prve vysetrenie, kde mi povedia, ci ma vyznam s tym zacinat alebo nie. To kompletne vysetrenie stoji 40 eur
Ak by to malo vyznam tak prvy mesiac je 8 sedeni a stoji to 210 eur, druhy mesiac 90 eur. Potom je moznost domacej liecby, ale treba mat k dispozicii samsung S6, S7, alebo S8 a instalacia softweru na 4 hry stoji 240 eur. A treba si kupit tie okuliare, kde sa da vlzit ten mobil, tie neviem kolko stoja
@zuzanka7117 Mooooje sladkokyslé nervy. To sú sumy. Ďakujem za Váš čas.
@slavka1307
ano su to riadne sumy....ale ked Vam niekto 36 rokov hovori, ze sa s tym neda nic robit a zrazu je nejaka moznost, ze by sa to mohlo zlepsit tak ked aj budem neviem kolko setrit, vyskusam to....samozrejme uvidim podla toho co povedia na tom vstupnom vysetreni 🙂
@zuzanka7117 to nas sebe??? skuste aj ten ukrajinský objednať ...funguje ževraj aj na dospelé oko..investícia 50ee
@majobea ano skusim len pockam co mi povedia na tom vysetreni 🙂
@zuzanka7117
@slavka1307
Na to ruské svetielko Vám nepovedia nič, mne povedali v Martine, ze my východniari podliehame ruským vplyvom. Ideálne je podľa mna kombinovať- najprv nasvietiť a potom hneď hrať hru resp ine cvičenie. Určite je to lacnejšie ako oculus rift. Pod dvoch mesiacoch musí byt viditeľný efekt.
Co s stýka 7 r dcérky- skúsila by som tiež to svetlo a aj vyšetrenie v Martine, možno ma zle stanovené okuliare, nestretla som sa este s takým prípadom, skôr si deti pýtajú okuliare, kedže s nimi lepšie vidia. Dcéra nechcela nosiť jeden čas a kúpila som jej ine vacsie a modernejšie a nosí ich rada, ma na ne aj taký magneticky slnečný klip na leto. A to má 4 roky prosím pekne.
Okluzor by jej stačil doma na cvičenie, nemusí sa hanbiť za to v skole. V Martine by Vám poradili...
@slavka1307
Este ma napadlo, či by nenosila šošovku, to mi poradili v MT, že je to ešte lepšie ako okuliare, kesže ma cele zorné pole obsiahnuté. Dcéra ma 4 r takze šošovky zatiaľ nedávam, kedže okuliare znáša, ale u Vás by to mohlo pomôcť, dôležité je presne trafiť dioptriu...
@zuzanka7117 a vy konkretne kolko vidíte na to tupozr. oko?????
@majobea Ja nevidim s urcitostou ani prvy riadok skor len tak hadam na co sa mi to podoba. Este dokazem rozoznat pocet prstov tak na 0,5 az 1 metrovu vzdialenost. Takze velmi malo
Zohnali ste kocky teraz niekedy ten prístroj z Ukrajiny, koľko stál a kde ste ho kúpili (kde zhánať, lekárne??) Dakujem
@elefanto cez ebay bez problemov:
https://m.ebay.com/itm/271642559436?_mwBanner=1
@elefanto ..nie to je z bieloruska ...to je "o kusok dalej" od ukrajiny ale može sa popýtať niekde, ja som písal cez mail priamo sem
stimed@tut.by konkretne...
Dear sir / madam.
I would like to order a device Амблиостимулятор "АИСТ-01ЛК". I want to ask if you could send it to Slovakia and what is the price. Thank you very much for your answer.
Yours faithfully,
@bambula626 dakujem
@majobea dakuujem. Uvidím čo zistí, snád zoženie.
@zuzanka7117 pozri natoto....
https://www.cas.sk/clanok/619776/uz-nikdy-nebud...
@majobea vyzera to zaujimavo.....🙂
@majobea
@zuzanka7117
Presne na taky zakrok ide kazdu hvilu moja sesternica v Ba na Vesely Ok, dufam ze to dobre dopadne...
@bambula626 no asi zacnem setrit. :D len jedno bude asi lacnejsie :D
@bambula626 iste potom daj vedeť..je tupozraká????
@zuzanka7117 ....no budem uprimná stojí to dosť ale ked nevidíš a mohla by si , podla mna na nezaplatenie

@majobea
Dva krat po 15 min sa odporuca a potom hned zatazit precvicovat oko. Aj trikrat mozes. My mame obe oci takze je to casovo narocne.. daj potom vediet ci pomohlo...
ps odporucam aj tu kliniku v Martine Uvea, velmi dobre ju tam vysetrili a kedze nema 3 D videnie mame chodit na tanecku alebo gymnastiku, loptove hry, aby jej nabehlo priestorove videnie. V novembri bude mat 5.