Tvrdá hrčka na prsníku bábätka: Čo to môže byť?
Ahojte mojej 9 mesačnej dcérke som nasla na pravej strane na prse tvrdú hrčku veľká cca ako bruško palca na ruke… doktorka zatiaľ povedala že to mame sledovať no v pondelok idem práve k nej a chcem ju pre istotu dat na sono aspoň tak mi radili dve kožné lekárky.. mali niečo vaše detičky podobne ? Čo by to mohlo byt ? Jedno nechcem ani pisat nechcem na to ani myslieť a druhé to môže byt aj podkožný tuk ale aj viaceré veci by to mohli byt no neviem …. ( od pondelka ju mám aj chorú akonáhle spi strašne sa dusi až vracať chce no a doktorka mi povedala nech jej davam Trifed sirup a mám ju 24 hodín nechávať v autosedačke akože naozaj si nechapem ako to mohla len napisat mala by mi neprespala v Autosedačke viac ako hodinu a pól… ) pisem dve diskusie sem aby som nemusela vytvárať dve baby prosim poraďte mi…
Neuzivala si hormóny počas dojčenia? Trifed nedávaj,porad sa v lekárni o inom vhodnom sirupe,trifed ma možné nežiaduce ucinky o.i.moze spôsobiť nepokoj a podráždenie...
V sedačke nie,ak treba späť vo vyvysenej polohe,tak pod dve nohy postieľky podloz veľké knihy a dvihni ju tak
@janinah používala som na štítnu žľazu Euthyrox ktorá sa mi vytvorila počas tehotenstva
@janinah Ano mám rovnaký názor na ten sirup ako tý
@thirstymonk pohyblivé
pre vlastny pokoj vymenny listok na sono.
ohladom kasla ti dobre poradila janinah
@deedol v pondelok mám prist lenže ohľadom toho kašľa zatiaľ som si dala poradiť a podložila postieľku 🙂 ale ohľadom tej Hrčky som sa pýtala na sono a povedali mi nech len sledujem a davam otctanovu mast nic iné… takze určite v pondelok zopakujem pokus aby mi dala lístok na sono nechcem to nechať tak keď budem na 100% vedieť že to neni nic vazne až vtedy ostanem kludnejsia
@evahunkova15 9mes dietatu trifed? 🤦🏻♀️ nasa pediatricka ho dava len vynimocne a to detom starsim ako 5 rokov!
Dietatu solmucol na den, na vecer tussin, fenistil 3x denne, staci vypodlozit hlavu
Hrcku sledovat, octanom mozes, ries sono
Akoze po tomto co som citala by som zvazila vymenu pediatra
@taktotedanie Ano ja to práve v pondelok chcem zrealizovať po vyšetrení tu zmenu pediatričky… akonáhle mám malu chorú hneď mi strčí ten Trifed a nic iné a ja jej ho nedávam ved jej to ani nepomáha s je len mrzuta a stále ospalá z neho
@taktotedanie mala 6 mes myslím keď nám ho dala prvý krát (Trifed sirup)
@evahunkova15 no brutal fakt.. nemam k tomu slov a odporucat dieta strcit do autosedacky..ja by som riesila inu pediatricku
@taktotedanie okamžite v pondelok riešim .. Ano to nieje prvý krát že mi povedala že do autosedacky a ona mi povie na 24 hodín pane boze ved ja som onemela tak dnes je pistok a ona má byt do pondelka Autosedačke ja som sa skoro zbláznila
@evahunkova15 a nebude to uzlina?kde ma tu hrcu, pri podpazusi? Pri chorobe sa uzliny zvacsia..syn tak maval na zatylku, vzdy den pred prvymi zjavnymi prejavmi choroby sa mu vyrazne zvacsila, nebolelo ho to. Zmizlo to,len co vyzdravel.
@evahunkova15 ahoj moja staršia také mala, zmizlo jej to samé. Lekárka na Sone povedala že teraz to bábätka mávajú často q odporučila nám natierať nechtikovou masťou
@babydesire ona ju má rovno mna prse ako má bradavku
@petronellla87 ahaa dobre super tak to určite vyskúšam no aj moja toto hovorila Alw ja som taka npokojna z toho no tak prvé dieta…

Dosť pochybujem, že by dieťa tvojho veku mohlo mať tak obrovský rakovinový nádor, takže sa môžeš upokojiť. Najskôr to bude asi len tuková hrčka.
Je to pohyblivé, či pevne drží miesto?