Úder do hlavičky ročného dieťaťa

12. sep 2022

Zdravim. Moje dieťa má rok. Posledný týždeň ju na noc dávame k nám lebo jej idú zuby,je ubolená a s nami spí kľudnejšie. Ide o to,že dnes ju partner buchol lakťou do hlavičky,nie silno (teda vraví on) ani veľmi neplakala fakt 5 sekúnd🙉..bola pri vedomí..zaspala krásne späť..ráno kakala,cikala na nočník ako vždy..papala,raňajky,desiatu aj obed..pije,je veselá povedala by som že nevidno žeby dačo..lenže...mne sa zdá že ju kus moce..ešte nevie chodiť sama prešla maximálne 2-3 kroky...mamina mi vraví že ju sledujem až príliš no mne sa zdá že ju sem tam pomoce trošku...aj bežne sa to stávalo čiže ťažko usúdiť..na mieste úderu nemá modrinku nič..dokomca aj zreničky jej pekne reagujú🙉🙉spadla už naozaj kadejako aj o stôl hlavičkou a mala škaredé modriny😄🙉ale je pravdou že vždy ako na potvoru sa niečo stane vtedy je ako naschvál iná🙉🙉 prosím upokoje ma že veci len príliš prežívam

autor
12. sep 2022

*A nie je ani spavá..dokonca aj teraz na obed mi odmieta už spať🙉

nikanu
12. sep 2022

Myslím si, že bude v poriadku. Ak nevidíš nijaké zmeny v jej správaní (chytanie hlavičky a pod.), tak by mala byť OK. Treba ju však sledovať. Ak si si nie istá, tak ju vezmi k pediatrovi, pravdaže.

deti95060810
12. sep 2022

áno, veci príliš prežívaš...

kacena4
12. sep 2022

neboj bude ok, deti maju este makku hlavicku

xena0
12. sep 2022

Bude ok 😁

drake122
12. sep 2022

Prepáč, ale nevieme Ťa ukľudniť len tak, že nič sa nestalo. Toto je dosť znepokojujúce... takto sa vynervuješ, budeš mať šediny a vrásky čoskoro a vysoký tlak. Potom budeš burlivo reagovať na všetko, napr. dané dieťa Ti prinesie domov frajera/frajerku, a Ty sa budeš nerváčiť, že na to je ešte skoro a pritom má už 25 rokov a podobne.... naozaj netreba riešiť takto banality.