Únava a bolesť kolena

ludmila26
4. aug 2015

Baby mozno budete vedieť poradit...Moja 2 rocna dcera velmi rada spi,poobede zvykne pospat tak 3-4 hodiny. No ked vstane ma problem sa znovu nastartovat...Poslednu dobu vzdy berie cumlik a len tak lezka na gauci,nic sa jej nechce. Cez vikend mala teploty 38.5. Nic ine jej nebolo iba teplotovala a dnes sa zacala sťažovať na bolest kolena,nechce sa ani postaviť na nohy,hned plače ze boli. Skusala som jej ho hladkat,aj som pritlacila a nic,neplakala ze boli,aj ho ohýba,len sa nechce postavit...neviete co jej moze byt? Dakujem za rady...

ruthike
4. aug 2015

Treba ist urcite k lekarovi, vyziadat si odbery krvi a mocu. Nespominas ako dlha je ta doba, ale ak je takato viac nez tyzden tak to nie je v poriadku a treba to poriadne vysetrit. Nikto na koniku ti ju nedokaze zdiagnostikovat, to moze byt vela veci.

ludmila26
autor
4. aug 2015

@ruthike no ona ma take obdobia...je to zive dieta,no niekedy je fakt taka unavena ze sa jej nic nechce...ano rozmyslam nad lekarkou.

ruthike
4. aug 2015

Myslim, ze je lepsie pre tvoj pokoj a jej zdravie, aby si s tym neotalala.

larnaca
4. aug 2015

určite prebehnite k dr. preventívne

janinah
4. aug 2015

tipujem zápal klbu,nestavať na nohy a najneskôr ráno lekár....príp. aj pohotovosť teraz,potrebuje presnú dg a asi atb

terezka1947
4. aug 2015

@ludmila26 nepichlo ju nic v posl.dobe?co tak bolerioza?ja ju uz vsade vidim......ale viem,ze jedno malo podobne priznaky a naokoniec to skoncilo touto dg.
urcite lekar,je velmi malicka este...

ludmila26
autor
6. aug 2015

@ruthike
@larnaca
@janinah
@terezka1947 boli sme na vysetrenie,vsetko v poriadku 🙂