icon

Únava a nechutenstvo u 6 týždňového bábätka

marry144
2. jan 2021

Dobrý večer,
Potrebujem poradiť. Mám 6 týždenného synčeka, ktorého 2 týždne plne kojím. Začiatky sme nemali ľahké, keďže sa narodil akútnou sekciou a prvé dva dni som ho nevidela a nemala pri sebe. Posledný týždeň nemal stolicu, viem že je to bežné. Ale včera sa pokakal ale tak že aj plienka pretiekla. Stolicu už nemá ako praženica, ale takú tekutú tiež žltú. Je to normálne? Problém nastal v noci na dnes ráno. V noci sa nezobudil na papanie,tak ako každu noc okolo 1-2. Išla som ho skontrolovať, nespinkal a trošku začal plackat. Tak som ho priložila ale vôbec sa neprisaval a bol taký malatný a zaspaval. Keďže sa bojím že malo je, dala som mu odsate mlieko z fľašky. Tak trošku vypil ale stále bol taký otapený ani si neodgrgol a zaspal. Tak sa to opakovalo celý deň, ani neplakal bol taký flegmaticky, a to on bežne poriadne plače.velmi nespal len tak ležal a snažil sa zaspať. Prisal sa ale malo pil. Sem tam mal chvíľku že bol ok, aj sa často usmieval tak si hovorím že je asi vporiadku. neviete čo to znamená? Ďakujem za odpovede

pribinak
2. jan 2021

Skús čo najviac kontakt koža na kožu

Ľahko si, vyzlec sa, jeho vyzlec tiež do plienky a prilož si a tak lezte. Aby tá čo najviac cítil, teplo, vôňu, ...

malinoismum
2. jan 2021

-a 6tt je týždeň tehotenstva...

marry144
autor
2. jan 2021

@pribinak ďakujem. Vyskúšame. Často nepraktizujeme pretože malý plače väčšinou keď je nahý
@malinoismum áno, pomylila som sa

malinoismum
2. jan 2021

@marry144 hlavne nech je maličké v poriadku 🙂😘

pribinak
2. jan 2021

@malinoismum prikry ho, aby mu nebola zima

hailey1
3. jan 2021

@marry144 nie je bledy? Takto sa deti spravaju pri anemii, ktora je dost casta u takto malickych detk