icon

Unavené 20 mesačné dieťa

slavka030
23. apr 2018

Žienky stretli ste u vašich tak malych deti s únavou? Syn ma 20 mesiacov a približne 4 alebo 5ty deň na nom pozorujem únavu. Vstane a o hodinu už ma len chytá za ruku (to je tak stále keď chce spať a tak vlastne zaspávame), a len a o mňa opiera alebo si laha ku mne na ruky, alebo len pri mne sedí, kľudne a drží ma za ruku. Pripisovala som to prvé dni zubkom, zdá sa mi že pôjdu posledné 4, ale neviem, už pochybujem. KO mal robený cca dozadu, a bol ok. Napadlo mi aj železo, ale či by mu tak za mesiac kleslo,neviem. Ma

Strana
z3
slavka030
autor
5. máj 2018

Tak žienky, všetko máme ok.

juriva
5. máj 2018

@slavka030 zmen mu rezim...uvidis pomoze

zabulienka266
5. máj 2018

@slavka030 ja mám syna síce staršieho (6r), ale.... Začal bývať viac unavený ako zvyčajne. Pripisovali sme to prekonanej angine v januári, potom hokeju, blazneniu v škôlke.... Až začal mať kožné prejavy: začervenania v oblasti konečníka s čím sme sa trápili od začiatku februara az doteraz, tak mal presne na Veľkú noc začervenanie a opuch v okoli očí....pochodili sme od šaula do paula, vybral ďalšie atb a konečne vieme...Fokus na krčnej mandli, dva kmene streptokoka...Podotýkam, ze vytery a krv boli dobré...Takže ešte by som skusila ORL, mandle vedia narobiť riadne problémy. Viem to z vlastnej skusenosti, syn ide vyberať v máji a ja v júni...

dominika286
21. nov 2023

@slavka030 ako ste nakoniec dopadli? Aktuálne u syna pozorujem obdobné príznaky. Ďakujem

Strana
z3