Unavené 20 mesačné dieťa
Žienky stretli ste u vašich tak malych deti s únavou? Syn ma 20 mesiacov a približne 4 alebo 5ty deň na nom pozorujem únavu. Vstane a o hodinu už ma len chytá za ruku (to je tak stále keď chce spať a tak vlastne zaspávame), a len a o mňa opiera alebo si laha ku mne na ruky, alebo len pri mne sedí, kľudne a drží ma za ruku. Pripisovala som to prvé dni zubkom, zdá sa mi že pôjdu posledné 4, ale neviem, už pochybujem. KO mal robený cca dozadu, a bol ok. Napadlo mi aj železo, ale či by mu tak za mesiac kleslo,neviem. Ma
@slavka030 ja mám syna síce staršieho (6r), ale.... Začal bývať viac unavený ako zvyčajne. Pripisovali sme to prekonanej angine v januári, potom hokeju, blazneniu v škôlke.... Až začal mať kožné prejavy: začervenania v oblasti konečníka s čím sme sa trápili od začiatku februara az doteraz, tak mal presne na Veľkú noc začervenanie a opuch v okoli očí....pochodili sme od šaula do paula, vybral ďalšie atb a konečne vieme...Fokus na krčnej mandli, dva kmene streptokoka...Podotýkam, ze vytery a krv boli dobré...Takže ešte by som skusila ORL, mandle vedia narobiť riadne problémy. Viem to z vlastnej skusenosti, syn ide vyberať v máji a ja v júni...
@slavka030 ako ste nakoniec dopadli? Aktuálne u syna pozorujem obdobné príznaky. Ďakujem

Tak žienky, všetko máme ok.