icon

Upchatý noštek

kingu28
18. jan 2015

Baby poradte prosim, maly ma kazde rano upchyta nos, aj ked silno fuka, nic nevyfuka. Co mam robit? Trva to uz dost dlho, davala som mu sterimar s medou ale nepomaha mu to. Mali ste podobny problem?

miku1
18. jan 2015

@kingu28 Môže byť, že máte doma suchý vzduch. Na noc skús dať do vody buď morskú soľ, alebo alpu, prípadne, keď mám choré deti, dávam do vody masť mucoplant.

enka81
18. jan 2015

Moj maly to maval, az kym sme neprisli na to, ze je alergik,

koby
18. jan 2015

Urcite treba zistit vlhkost vzduchu a regulovat, ako je potrebne. tiez som pouzivala kadeco, no najlpesie mi zabral TEA TREE olej s Manukou a Rosalinou od f.JUST. a uz nespekulujem, zaberie hned. Mala som vyskusany ja z lekarne, ale ten velmi vysusoval, tento z Justu je vyborny. Kvapnem na vatovu tycinku potriem jemne trosku z vnutra nostek a mala my hned normalne dycha....ked je zahlienena, treba samozrejme opakovat.. ale zabera perfetkne. Nic z lekarne mi tak nezaberalo ako TEE TREE olej z Justu...odvtedy ho pravidelne kupujem a uz aj kamosky ked chcu, tak kupim aj pre nich....tiez su spokojne

kessy9
18. jan 2015

@koby Ahoj prosim ťa a dá sa kupiť bežne v lekarni,či len cez internet? mame tiez ten isty problem,silnanadchado toho zuby,odsavam ale stale ma nostek zapchaty,dakujem

koby
18. jan 2015

Just sa da kupit len u regist. poradcov. Ja mam oslabenu imunitu, a zabrali mi len ich produkty, tak som sa registrovala a teraz liecim rodinu a priatelov. Mala soplila vyse 2mesiacov, brala 2 antib., rozne spreje z lekarne, nic jej nezaberalo. Uz to vypadalo,ze jej budu musiet prepichovat dutiny. v tej dobe sa ku mne dostali tieto produkty, tak som to vyskusala - malej sa hned uvolnil nos a mohla normalne dychat. do tyz. jej to preslo celkom. Ale ten tyz. dychala nostekom i ked este hlieny stekali.momentalne mam jeden u seba v salone, tak ak by si chcela, mohla by som ti poslat postou. * napis mi sukr.spravu.

tea tree s manukou a rosalinou - http://www.justnahrin.sk/produktove-rady/tea-tr...
tymianovy krem - http://www.justnahrin.sk/produktove-rady/bylinn...

kingu28
autor
19. jan 2015

@miku1
@enka81
@koby
@kessy9 baby on bol zaciatkom decembra chory a zistili mu v nose bacila, dostali sme pamycoin, ked som ho dobrali, chvilu bolo dobre ale potom sa to zase vratilo. nekasle, ani sopliky netecu, len ma upchaty nostek. Idem dnes za pani doktorkou ci mi vie predpisat nejake lieky. lebo ak nie, musim ho zobrat na vyter a to uz potom na 100% ochorie, lebo vacsinou cakame 2 - 3 hod kym sa dostaneme na rad. ☹

miku1
19. jan 2015

@kingu28 Môže byť že má aj zlatého stafyloka. Moje ho obe mali, doniesli si ho z pôrodnice. Na to mu pomôžu ATB.

felycity
19. jan 2015

Neviem ako starý je tvoj synček, ale ak má upchatý noštek dlhodobo - je tu náznak opuchu sliznice a potrebuje silnejšie kvapky, aby mu to odpuchlo a hľadať dôvod tohto opuchu - je dosť možné, že tam môže byť alergia alebo niečo nie je preliečené.

kingu28
autor
19. jan 2015

@miku1
@felycity prave som sa vratila od pani doktorky, maly ma 2 roky aj 4 mesiace. Predpisala nam nejake fialove kvapky do nosa, davaju sa do chladnicky a sirup desporatadin. Uvidime co to spravi a ak to nebude lepsie ide na krcno - nosne.

koby
20. jan 2015

ja uz lekarenske kvapky nedavam, ved Tea Tree s Manukou a Rosalinou je prirodne antibiotikum a poradi si aj zo stafylokom...a viem,ze zaberie , nie ako tie co sme donadavna brali- dali sme jedny, druhe, nic nezaberalo, kopu penazi som nechala v lekarni a k nicomu to neviedlo....