Urológia Kramáre - pobyt s dieťaťom
Je tu niekto, ktorý bol s dietatom hospitalizované na urlogie v Kramároch?
@6melindi6 mne povedali, ze na prijem mam prist uz aj s anesteziologickym vysetrenim, ale prvykrat som bola na anesteziologii po prijati na oddelenie. Ale oni ti rano povedia. My chodime v den prijatia po prijati na oddelenie na priepustku domov (som z ba) a prideme az na druhy den skoro rano a potom tam uz ostavame.
Ak je dieta male (neviem kolko ma rokov) a neobjednas si stravu a nebudes na nadstandarde (dieta bude na izbe a ty na izbe matiek), tak neplatis nic (iba ta vratna zaloha za pradlo).
posledna skusenost z urologie, z piatka. prisli sme 7,45 a boli sme prvi, 8,35 sme vosli do ambulancie. fungovali dve ambulancie. maju tam teraz dobry system. ja by som sa neobjednavala, kvoli tomu neskoremu terminu. da sa to zvladnut aj bez objednavania. po osmej zacali prichadzat deti

@blabla195 teraz kvôli chrípke, nemôže príjsť návšteva. Včera som boli na hematologie, a ešte stále je uzavretá nemocnica. okolo pol osmej musím byť na príjem. Potom ihneď musím isť k anestozologovi, alebo na oddelenie? Keď neobjednám obed tak ani ja nemusím platiť nič? Neviem koľko eur zobrať so sebou. Náhodou keď manžel bude v sobotu robiť musím príjsť domov vlakom.