Úspešná liečba tupozrakosti u dcérky
Ahojte maminy,
musim vam napisat, lebo som nesmierne vdacna. 🙏🏼
Dnes sme boli na kontrole s dcerkou. Minuly rok v Juni 2025 jej namerali ostrost videnia 60% a dnes 100%. Ma 4roky. V Marci bude mat 5.
Pani Doktorka nas velmi pochvalila. 🙏🏼
Som aj dojata, ze sa nasa snaha a praca takto vyplatili. 🙏🏼
Maminy, nevzdavajte sa!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Noste okluzor, pracujte s detmi, oplati sa! ❤️
@anonym_autor ako ste dlho nosili cez den, ako motivovali.moj moc nechce nosit
Super.len sa to vsetko musi stihnuť tak do 8 r.veku.
@janinah Ano, hovorila, ze teraz len udrzat. A nemusim tak extremne prisne, ako doteraz
@anonym_autor ako ste dlho nosili cez den, ako motivovali.moj moc nechce nosit
@ivka21 Moja nosi 6 hodin denne. 4 hodiny v skolke a po skolke este 2 hodiny. 1x v tyzdni ma na druhom oku 4 hodiny. Skus s nim robit aktivity, ktore robite IBA vtedy, ked ma ocko prelepene.
U nas velmi dobre appka Annasoft na tablete, a hlavne hry: logico, miniLUK! Tieto 2 su brutal dobre na tupozrakost. Tieto su gro.
A potom klasika: vypichovanie bodiek, lego, stavebnice a hocico na blizko.
závidím......moja očná bola taká odborníčka,že to nezistila a tak teraz prd makový vidím
závidím......moja očná bola taká odborníčka,že to nezistila a tak teraz prd makový vidím
@rozculena :( Inak, v dcerinej skolke boli merat oci, tam sa zistilo, ze potrebuje dioptrie... A az ocna zistila, ze je aj tupozraka. Neviem si predstavit, co sa stane, ak sa to zisti neskor. 😡
Tebe tiez nezistili v detstve?
@rozculena :( Inak, v dcerinej skolke boli merat oci, tam sa zistilo, ze potrebuje dioptrie... A az ocna zistila, ze je aj tupozraka. Neviem si predstavit, co sa stane, ak sa to zisti neskor. 😡
Tebe tiez nezistili v detstve?
@anonym_autor nie,nasadili mi hneď mínusové okuliare.

Super.len sa to vsetko musi stihnuť tak do 8 r.veku.