icon

Už 5 dní bez stolice po živočíšnom uhlí: Čo robiť?

vargovadiana10
Včera o 19:41

Dobrý večer, v Pondelok večer som si dala živočíšne uhlie kvôli bolestiam brucha + 1 riedsia stolica. Dneska už 5 deň bez pohybu. Mám 13 rokov a hovorila som to aj mame ale hovorí len keď mi bude treba ísť, pôjdem. Ja som už každý deň vystresovaná že sa mi niečo stane. Viete mi prosím pomôcť? PS: Uhlie som si dala s povolením matky.

Strana
z2
anonym_cc7744
Dnes o 03:52
@anonym_3f4acd

@vargovadiana10 ja som mala tento problém pred 2 týždňami. Ráno nalačno asi 1dcl minerálky Santovka, potom 2,5 dl teplej vody, lyzicka olivového oleja, opte pohár teplej vody. Sušené slivky namočiť do vody a zjesť aj tu vodu vypiť. Kefír, Acidofilne mliek, uhorkový salat. Chia semiemkA

@anonym_3f4acd
Z toho by ma rozdrapilo.
Pre 13r.dieťa takýto mix???

anonym_cc7744
Dnes o 03:58
@anonym_4fcffb

@piridoxin ved k nim som sa vyjadrovala k tomuto konkretne "ale mám deti, vysokoškolské tituly a dlllhoročné skúsenosti"a k tomuto"PS: písať o C vitamíne ako o jede alebo niečom. čo dlhodobo môže škodiť😅😅😅 To je aký nezmysel."

@anonym_4fcffb
Hneď spozorniem,keď niekto pri 1vete pripomenie,že má VŠ tituly...to má byť akože univerzálny patent...?
Aké,z čoho,kedy a na akej VŠ,s akými výsledkami...

katkazatka
Dnes o 07:27

Pri bolestiach brucha neuzivaj uhlie. Ak nemas dlhsie stolicu, pi vela tekutin. Mozes zapit vodou aj ovocie, napi sa Coly, jedz vlakninu a vela pihybu. Nedavaj si Saraticu, si mlada na taketo prehanadla.

anonym_a409cc
Dnes o 08:28

A ako si sa za tie dni po hnačke stravovala? Máš bolesti? nutkanie na stolicu?
Ak máš 13, neriadiť sa tým, čo ti tu kto napísal ohľadom liekov a vitamínov. Nie si predsa pokusný králik. Sama vidíš, že sa ich názory odlišujú. Preber to ešte raz s mamkou, pi vodu. Daj si jablko, slivky, ovsené vločky. To ti neuškodí.

anonym_cc7744
Dnes o 08:31
@katkazatka

Pri bolestiach brucha neuzivaj uhlie. Ak nemas dlhsie stolicu, pi vela tekutin. Mozes zapit vodou aj ovocie, napi sa Coly, jedz vlakninu a vela pihybu. Nedavaj si Saraticu, si mlada na taketo prehanadla.

@katkazatka
Radíš pekné sprostosti, že vraj colu,čo je samý cukor,ovocie detto.
Pri zápche( dokonca 5dň.)je zastavená peristaltika,ľahko sa v hr.čreve pomnožia patog.baktérie nad prijat.normu a ty jej radíš cukor,čo je ich palivo...
Neraď o čom nič nevieš.
Šaratica?
Nech sa páči,nevhodná DO 3 ROKOV.
Nie od 13...
Minerálna voda Šaratica 500 ml | Dr. Max Lekáreň https://share.google/0rgc1OY97Vc4625P9

anonym_3da3a1
Dnes o 08:36

Vobec sa nestresuj. Ak ti netreba, tak ti netreba.

Ak by si mala problem pri tlaceni, vtedy je vhodny uz spominanz glycerinovy cipok (do zadku sa dava, to len tak pre info).
Pi vodu, daj si parenu brokolicu

Zaruka nas dospelych ako sa vys-kakat je tepla kava ☺️ skus teple napoje, pripadne jedno kaficko hned rano si ti to nepohne

mandzula
Dnes o 08:49
@piridoxin

dobrá rada Dianka, poraď sa s inteligentným človekom, ktorému veríš... nedaj si radiť človekom, čo neovláda pravopis- Prajem všetko dobré

@piridoxin Ani ty ho neovládaš, takže sa zrejme nemá riadiť ani tvojimi radami. Dobre vieš, že dotyčná urobila len preklep, takže je od teba dosť úhohé poukazovať naň. Len tým zbytočne znižuješ váhu svojho odporúčania.

katkazatka
Dnes o 08:54
@anonym_cc7744

@katkazatka
Radíš pekné sprostosti, že vraj colu,čo je samý cukor,ovocie detto.
Pri zápche( dokonca 5dň.)je zastavená peristaltika,ľahko sa v hr.čreve pomnožia patog.baktérie nad prijat.normu a ty jej radíš cukor,čo je ich palivo...
Neraď o čom nič nevieš.
Šaratica?
Nech sa páči,nevhodná DO 3 ROKOV.
Nie od 13...
Minerálna voda Šaratica 500 ml | Dr. Max Lekáreň https://share.google/0rgc1OY97Vc4625P9

@anonym_cc7744 ano, radim Colu. Je to uplny bordel, ale viac ludi mi uz potvrdilo, ze to ma pre nich laxativny ucinok. Tak preto. A mnozenie patogennych bakterii...prosim ta, ze patris medzi tych, co veria v detox od "toxinov" v tele?

Strana
z2