icon

Užívalo vaše 3 ročné dieťa Nasofan 50?

slavka1307
4. okt 2012

Predpísala nám ho alergologička, nemáme ešte za sebou nijaké testy, len má soplíky - zapchatý nos. Ďakujem.

polyana
4. okt 2012

Aj môj syn ho raz bral, predpísala nám ho krčná doktorka- lebo mala podozrenie, že naše sople a zahlienenie môžu mať alergický charakter. Nám velmi dobre pomohol na tie soplíky. A syn mal vtedy tiež zhruba okolo 3,5 roka

babajaga
4. okt 2012

ahoj,dcera ho brala od cca 4 rokov,nam velmi pomohol,ona bola stale zaspolena a zahlienena....brali sme ho cca 3 roky...

junovka
4. okt 2012

nam pomaha Nasonex

jaduska
4. okt 2012

Tiež ho dávam dcérke na odporúčanie imuno-alergologičky. Ona si nevedela vyfúkať nos, tak asi preto jej ho predpísala a je pravda, že aj keď je chorá, tak soplíky už nemáva...

salsa88
28. sep 2015

A mozem sa opytat? Ved su to kortikoidy a stetoidy.moze sa to dlhodobo pouzivat?

ludmilaka
28. sep 2015

Ahojko, som alergička a alergo. mi predpísal Nasofan50. Vždo po použití som do 3 dní dostala zápal priedušiek. Myslela som, že náhoda, ale teraz sa mi to stalo piaty krát. Dnes som bola u lekára, všeobecného a ten mi potvrdil, že mi tie hlieny stečú vždy do krku. Takže uvidíš. Ale takému malému bobákovi dať toto....Ale však doktori hádam vedia. Ja mám oddnes zákaz ho používať.