Vaše rady a skúsenosti s liečebným ústavom Čilistov

slaviena
11. feb 2010

Ahojte maminy. Mojej dcerke doporucil pediater pobyt v liecebnom ustave Čilistov. Mame tam ist o tyzden. Cvicili sme Vojtovku a tento ustav je zamerany na rehabilitaciu deticiek a zevraj aj na rozvoj reci. Najdu sa tu maminy, ktore tam so svojim dietatkom absolvovali pobyt alebo o ustave nieco poculi? Bola by som rada, keby ste sa so mnou podelili o svoje skusenosti a rady. Dakujem a budem nedockavo cakat na vase odpovede

rohacka
13. feb 2010

Ahoj, pozri si www.radost.sk, v diskusnom fore je tema o Cilistove, viacere mamicky tam pisu svoje skusenosti.

slaviena
autor
15. feb 2010

Ahoj rohacka, dik za info. Bola som na tej stranke, pozorne si to tam citala, je tam vela starsich prispevkov, odvtedy sa urcite nieco pomenilo, tak sa pokusam najst niekoho, kto tam bol v poslednom obdobi. Ty si tam bola?

rohacka
15. feb 2010

Nebola som zatial, ale moj maly ma tazku hypotoniu a lahku DMO, tak mozno aj nas to caka, preto viem, kde su nejake info.

slaviena
autor
15. feb 2010

Chapem Ta uplne , rohacka,ved aj ja zbieram akekolvek info, len aby som tej mojej dcerke pomohla. Aj ked som tu nenasla zatial nikoho, kto bol osobne v Cilistove, ak budes chciet, rada sa s Tebou podelim o skuseosti, ked sa odtial vratime. Nastupujem tam vo stvrtok.

rohacka
15. feb 2010

Budem rada za info.

b0nd
24. máj 2011

@slaviena Ahoj Volam sa Lukas Mam 18 A čilistov som naštivil 2x postavili ma tam na nohy Rodičia si mysleli že nikdy nebudem chodiť a vďaka nim dnes chodim...
Pa Dufam že som pomohol