Vaše skúsenosti s BioGaia a BabyCalm

honey666
30. dec 2021

Ahojte, od 23.12 davam malemu probiotika biogaja a kvapky Babycalm na brusko, mame 11 tyzdnov, chcela som to nasadit kvoli tomu aby lahko prdkal aby nemal problemy s travenim ale mam pocit ze odkedy mu to davam tak sa mu tazsie prdi ze az kope velmi s nozickami, ja mu pocvicim s nimi a tak z neho nejake prdy vyjdu, ale v celu noc a nad ranom sa nenormalne hemzi a tiez ked pocvicim tak si poprdi. Mate niektora skusenist ze to je z tych kvapiek ?? Nevirm no take drahe probiotika a zeby mu robili horsie ? Mate skusenosti ?

hailey1
30. dec 2021

@honey666 biogaia je bruchabol, ja som ju nedaval ani den, poradili nam probiofix imun

dadulamamula
30. dec 2021

@honey666 ja by som miesto biogaji dávala probiotikum, a babycalm by som vynechala, dokopy to môže spraviť ešte horšie. Alebo vynechaj probiotikum a skus simetikony, ako sab simplex alebo espumisan, pri kolíske môžeš použiť pupik kremík na bruško ale aj rurko a veľmi tým pomôžeš, viem ocom hovorím. Keby si chcela vedieť viac kľudne napíš, ale ak v podstate nemá kolísku, chces len aby prdkal tak feniklovo rasový odvar, alebo cvičiť ci masírovať. Bábätku pomôže aj tepla vodička na bruško, ležanie na brušku.

helcanw
30. dec 2021

@honey666 my sme pri synovi prešli všetkými možnými kvapkami, nakoniec sa nám osvedčil jedine babycalm👍 ale biogaiu som už s tým nedávala.

petamich
30. dec 2021

cim viac sme toho davali tym horsie, tiez nam to bolo odporucene ako prevencia (EspumisanL, BabyCalm) - takze my sme po par dnoch vsetko vysadili a doteraz mu davam iba BioGaia a nemame ziadne problemy

ja si tiez nedavam kazde rano preventivne Hylak, Espumisan a Ibalgin, keby mi nahodou bolo zle 🤷‍♀️😃

nikpa
30. dec 2021

@hailey1 keď si kvapky nedávala ani deň tak ako môžeš napísať, že je to bruchabol a aj po tom jednom dni by si ťažko videla efekt probiotik, ktoré sa musia dávať minimálne niekoľko dní.
@dadulamamula miesto biogaia by si dávala probiotikum? Veď biogaia su probiotiká. Či ako si to myslela?
@honey666 probiotiká by som nechala určite, vo všeobecnosti sú pre trávenie a žalúdok prospešné, s Biogaia mám pri oboch deťoch dobre skúsenosti. A na vetry pridaj espumisan alebo sab simpex, plus to cvičenie s nožičkami a masírovanie bruška. Ale ak máš pocit, že sa to po kvapkách zhoršilo, tak ich skús všetky na pár dní vysadiť. Môjmu napr robil veľmi zle fenikovy čaj ktorý všetci odporúčajú, takže každé bábo je iné.

hailey1
30. dec 2021

@nikpa mozem napisat na zaklade toho, ze mi to povedala primarka detskeho oddelenia… neodporucaju vobec biogaiu

ibajaanikiny
30. dec 2021

@honey666 nam biogaia pomohla a k tomu pred krmenim balonix med…iste by som nemixovala aj biogaiu a babycalm…

stanulienkat
30. dec 2021

@hailey1 mne zas Biogaia odporucali. A ja ako dospelak nedam na nu dopustit. Mala som vazne zdravotne problemy a jedine probiotika co mi zabrali boli Biogaia.

dadulamamula
30. dec 2021

@nikpa chcela som napísať probiofix

nikpa
30. dec 2021

@hailey1 mne ju zas odporúčali, no čo doktor, to iný názor

honey666
autor
1. jan 2022

@nikpa ja neviem ci nemame nahodou aj rastovy špurt, posledne 3 dni je nespokojny, stale chce byt viacej na prsniku, ochvilku ma 3 mesiace a vraj aj v tomto mesiaci zvykne byt tyzden takyto, a taky isty bol aj ked mal 9 tyzdnov a 6 tyzdnov , presne toto iste len teraz ma metie to zee sa stale puci akokeby chcel prdiet a nemoze a ked pocvicim tak aj nieco poprdi.. ja uz neviem ci vysadit vsetko alebo iba ten babycalm, lebo ked som mu to nasadila bol tyzden v poriadku a teraz toto prislo uz treti den je taky