Veľký nočný plač dvojročného syna
Ahojte. Syn má 2+ rokov a dosť často sa budí večer tak že si sadne a hneď obrovský plac, cely sa trasie trvá to asi 5 min. Jedine čo pomôže keď zasvietim alebo pustím pesničky hneď ako nič sa začne smiať …. Dávam mu hneď espumisan, ale neviem či to bude tým keď neviemestw povedať čo mu je. Stretli ste aa s tým niekto? Keď bol mladší mal tieto nočné place častejšie. Teraz tak dva krásne mesačne.
@evkamotka ďakujem ❤️
Spi na obed? Ak nespi cely den ..preunavene deti sa do nejakej hodinky zobudia dezprientovane.. znicene uplakane.. Zazila som to vcera. Obe mi odmietli spat. -_- A vecer ako obycajne.. najprv jeden rev a potom druhy...
@jankajanka134 sestrin syn to mával priblizne v takom veku ako váš malý. Pár krát do tyzdna sa takto budil, nevedel prestat plakat, darmo sa mu prihovárala, velakrát s nim musela íst von na vzduch na chvilu, vtedy sa prebral. Podla Dr. to mal ' nočný des ' Po nejakom case to samé prešlo.
@jankajanka134 moj máva presne to iste, ma dva a pol roka. V noci si sadne a kričí place, ani dotknúť sa ho nemozem ani nic povedat len co este viac zacne plakat. Jedine pomoze bud ho nechat tak a za par minut si lahne a spi dalej ale zapnúť svetlo a tiez si lahne a spi. Ze vraj je to nočný des, neda sa s tym nic robit. Dieta si to vraj rano ani nepamätá.
Nočný des. Je to žiaľ v tomto veku a aj trochu neskôr časté. Dcéra to mávala veľmi často, pri nej som plakala, nevedela som ako jej pomôcť a ukľudniť ju. Ono majú tie deti toľko podnetov cez de, že to veľmi ťažko všetko spracovávajú
@katkaseiner Wow sila ja normálne nechápem ho úplne trasie a place ako keby sa bál ….. až sa ja trasiem s ním chudiatko
@ivkasrnka no sila čítala som o tom a toto by má Nikdy nenapadlo že toto existuje
@ivangeline veď toto, že on spi 2-3 hod na obed niekedy aj viac 🤔 ale je to ten nočný des podľa všetkého
@jankajanka134 to je veľa 2,3 hodiny na obed i tak veľkého dieťatka podľa mňa
@jankajanka134 ono tak ako to prišlo, to aj odíde, vôbec nemusí ísť o veľkú vec (rozvod, bitka), len sa cez deň veľa toho deje. Dcéru som často z toho ani zobudiť nevedela...prípadne aj precitla, pýtam sa či ju voľačo boli...že nie...či sa boji...že nie...ona ani nevedela že plače. Pri nej to bolo dlhšie a to tvrdím že ona je na svoj vek veľmi vyspelá. Syn to mával pomenej tam som to už znášala lepšie lebo ma to nezastihlo nepripravenu
@jankajanka134 je to pravdepodobne nočný des, pokiaľ vieš, že svetlo pomáha, tak buď rada. U nás nepomáhalo nič. A nerieš denný spánok, nech spí koľko potrebuje.
Aj nas sa tak budil mohol mať tiež cca okolo 2 rokou bolo to strašne trvalo to aj mesiac on k tomu aj nehorázne uskriekany hlas ma tak to bol krik taky ze to museli počuť 2 poschodia hore a 2 dole ja som myslela ze sa zbláznim tiež nič nepomohlo on hukal aj pol hodinu vždy podobný čas dakedy aj 2x za noc
No jemu pomôžu keď zapnem pesničky a hneď stíchne
@jankajanka134 toto mávame presne aj my😅myslela som ,že či ju náhodou nestresujem alebo čo...som rada že som sa dostala k tejto diskusii😀
@jankajanka134 nocny des veru, aj my sme si tym presli a tiez v rovnakom veku, nefungovalo nic, len to preckat, vydrzat. Dieta totiz nie je prebrate, ono to uplne nevnima, cize nic racionalne nepomoze, treba to vydrzat.. a casom to uplne odoznie
Zistila som, že keď ho nedám spat cez deň tak vtedy večer nastanú tieto place. 😳
@jankajanka134 nech spi koľko potrebuje, môj tiež zaspí o 13 a o dve hodinky ho sa preberie nový človek 🤣 A môj malý má separačnu úzkosť práve teraz v dvoch rokoch a nočné desy sa ňou zhorsili

Nas starsi syn to maval. Neviem prečo (ziadne zmeny, stresy, nic). Taky nocny des. Casom to same preslo a co viem, aj neteri sa to stavalo a tiez to same preslo