Veľmi oslabený imunitný systém a vyčerpanie organizmu
Chcela by som popisat len s mamickami detí, ktoré maju tento problem.
Mam dve deti,ktorym takmer padol cely imunitny system,starsi je na tom horsie s nim+ma vycerpaní organizmus (vycitané z krvnych testov). Presiel infektami (o ktorych som nevedela (streptokok opakovaný) teraz afty.Na ATB je od pondelka,od piatku dalsie balenie. Mladsi zapal pluc,tiez ATB+tiez v hrdle bacil+zapal hrtana
Ahojte,aj my sme bojovali s opakovanymi zapalmi pluc,obstrukciami,hlienmi,bohuzial nam nic ine ako ATB nezaberalo,fakt sme skusali vsetky alternativy.nechcem to zakriknut,ale za posledneho 1/2 roka super zlepsenie.dokonca nam imunologicka volala,ze ako sa mame,ze nas dlho nevidela🙂zacali sme inak papat,davame pangamin s obsahom vit C,zeleza.vela vela acidka,vody cistej a takmer ziadne cukry,len s mierou.nam to velmi,velmi pomohlo.My sme snad boli viacej hospitalizovani na Kramaroch ako doma,fuj,fuj nech to nezakriknem.drzim vsetkym palce,moja rada zacat podla ayurvedy tzn stravou.
@xlucia ahoj
Tak mame vybrate mandle.asi pred mesiacom a pol.odvtedy nebol chory.ak nepocitam sem tam sople kratkodobe ale nesteka mu to.sem tam kasel ale skoro kazdy den po prebudeni cca 2hodinky mne pripomina kasel astmatika.nakolko babka ma a ma taky isty kasel.boli sme aj u alerko+imuno lekara.v marci mu brali krv.vysledky prisli ze imunita vyborna a alergia neni.nieco sa ale muselo zlepsit lebo inokedy sme teplotovali hocikedy.vselijake virusy... ani si nespominam kedy bola teplota naposledy.v marec.april bral 2krat po sebe sumamed mal skolkarskeho bacila a stafilokoka.mal aj nejaku alergicku reakciu.neviem naco.20min cervene mapy na tele s pupakmi.aprilove prve slnko sposobilo mu v oblasti krku vyrazky.uz je dobre.lieky na alergo mu nedavam.lebo by som mu len umelo vyvolala alergiu.mava uzliny na krku asi ako hrasky.vyter ze bacil.ale neni su potrebne atb.a pravdu aj ked budu treba odmietsm ich uz davat.uvidim co bude od sept.v skolke.ale zaver je ze vidim zlepsenie na toto obdobie a som stastna.
Apropo.vyssie som pisala o mladsom.starsi sa uplne stabilizoval.ziadne chuchmacky.teploty.raz atb bacil.od minuleho roka zlepsenie o 70%
@smoni môžem sa spýtať aké "zázračné doplnky"? Môj malý má zníženú imunitu a je aj na niečo alergický, nevedia na čo, má len 21 mesiacov. Stále mal zapchatý noštek, chrapkal v noci a dýchal ústami. Trvalo to asi pol roka, kým som nenástojila na alergologickom vyšetrení. Alergologička mu predpísala ten sirup na S na imunitu, Arius, Singulair a kvapky do nosa Chromobene. Je toho strašne veľa na môj vkus, preto by som ich rada nahradila niečím prírodným.

my sme boli na tom pred dvoma rokmi tiež tak veselo, každých 6 týždňov na atb. a trvalo to asi 2 roky (branie atb. tak často), potom sa nám podarilo objaviť "zázračné" prírodné doplnky a čuduj sa svete, po 9 mesiacoch ich užívania je už od mája 2011 bez zdravotných problémov, dokonca zmizli aj alergie a astma (na to bral lieky), atb. užíval pred 2 rokmi naposledy... tak sa z toho tešííím :D