icon

Vitamíny pre škôlkarov

13. sep 2025

Aké vitamíny dávate deťom, škôlkarom? Nie sirup, skôr nejaké cukríky alebo tak. Je ich toooolko, že sa neviem rozhodnúť 😂

anonym_171d64
13. sep 2025

žiadne, drahé neúčinné cukríky. Škoda peňazí, radšej nakúp ovocie a zeleninu

anonym_e85978
13. sep 2025

@anonym_autor žiadne, dieta musi budovať imunitu a nie dopovať imunitu, ako už vyššie radšej čerstvé ovocie a zeleninu

beata_k
13. sep 2025

@anonym_autor Iba C a D. Skusila som vsetko, su to len vyhodene peniaze. Ziaden zazrak sa nekonal.

ja_bb
13. sep 2025

@anonym_autor Ja som u syna zabudla,ale u dcery som nasadila Vironal od Energy. My to poznám už skoro 30rokov, keď to spustili ako pilotny projekt v skolke u brata a výsledky boli naozaj viditelne,ich trieda mala veľmi nizku chorobnost. U nas teda okrem klasickych vitaminov mame ten Vironal, dve kvapky do vody a vypit. Cukríkom sa vyhnite, zbytocne cukry.

majlo1234
13. sep 2025

Ani ja uz nic nedavam, davala som martankov, ale to viac menej z pasie

tim23
13. sep 2025

@anonym_autor čo myslíš koľko vitamínov má v sebe taký cukrík? Buď kúp imunoglukan alebo niečo overené ale nečakaj že z cukríkov a lízatiek dieťa posilní imunitu

a_andrejka4
13. sep 2025

Asi len čas a prejst si tymi chorobami 😄 no a na lepši a rychlejsi priebeh odporucam lipozomalne vitaminy tam sama vidim ze maju efekt 🙂

anonym_a0e07e
13. sep 2025

@anonym_autor mojej vyrazne pomohol forImun, extra zinok a lactoferin od Medveda. Nesuhlasim s jeho ideologiou, necitam ani komentare na fb. Ale doplnky funguju - treba uzivat pravidelne a dlhodobo, jedna tabletka raz za tyzden nic nespravi.

pohodacka03
13. sep 2025

@anonym_autor C a D. Obcas imunoglukan, obcas arcodefenses kids. Ovocie, zelenina, sport 🙂

anonym_c7a6ae
13. sep 2025

@anonym_autor c,d, probiotika, equazen, imunoglukan
Ono, pred chorobou ta to neochrani avsak mozu dopomoct aspon tak, ze ti to chorobu skrati o par dni
A kazdy usetreny den na ocr vie pomoct