Vnútorná horúčka u bábätka
Stretli ste sa s vnútornou horúčkou u babetka ?
Vnutorna horucka 🤦🏻♀️ A ake su podla teba priznaky tej vnutornej horucky u babatka?
Podľa čoho usudzuješ,že má "vnútornú "horúčku?
Nič také neexistuje. A ak máš na myslí herpes, tak to vôbec nie je znak vnútornej horúčky
Babetko je cely deň spotené,(nie je naobliekane) ma riedku stolicu dosť, (zvyčajne máva tvrdú) je nepokojne a cely deň spave ale teplotu nemá
@viktoriac1 ake je stare?
@viktoriac1 inak potenim teplota klesa, cize ak ma niekto teplotu, pripadne teplota stua, tak ma skor zimnicu a nepoti sa. pri "vnutornej horucke" sice teplota namerana nei je,a le priznaky zodpovedaju prave teplote - cize skor ta zimnica.
@majamat dva mesiačiky
Nemá zimnicu
@viktoriac1 no neviem. male deti vacsinou na infekciu reaguju horuckou. ovela rychlejsie im stupa teplota ako dospelym ludom.
inak male babatka mavaju riedku stolicu. je kojene, ci na UM?
Je na UM a stolicu ma tvrdú každý deň, no len dneska pri tom potení mal riedku
@viktoriac1 tazko povedat, cim to je. mlieko ste nezmenili?
ak nie, nemoze to byt zo stravy. infekcia - tam by som cakala aj horucku, ktora sa da odmertat teplomerom

@viktoriac1 mne stale nejde do hlavy, co je vlastne vnutorna horucka. pridam foto,c o som nasla.
cize vnutorna horucka je prakticky ludovy nazov priznakov, ktore sa bezne vyskytuju pri horucke - ide prakticky hlavne o subjektivny pocit cloveka. objektivne neviem ci sa nieco moze vyskytnut. a teda samozrejme realne horucka namerana nie je.
v medicine takato dg neexistuje.
z toho vyplyva, ze je tazke urcit, ci nieco take babatko ma, kedze nedokaze vyjadrit svoje pocity. teda dokaze,a le svojim sposobom.