icon

Vracanie po liekoch

nikinka43
19. mar 2017

Prosim Vas o radu maly bol chory zobrali nas do nemocnice velmi zle to psychicky znasal aj v noci mal od strachu v nemocnici zachcaty placu bral atb a nezvracal v piatok nas pustili ale nic mu nebolo ostali zachvaty a mrnkanie sem tam cez den a dnes od rana bral o osmej bol placlivy a vela spinkal a okolo tretej asi hodinu po sirupe mucosolvan vracal a aj mal dost riedku stolicu a teraz vecer znova po atb ale to asi minutu po dobrati. Medzitym papal piskoty sam si pytal papat a mrkvu z ryzou. Moze to byt zo psychiky alebo z coho dakujem

mokoo
•
19. mar 2017

@nikinka43 ahoj malinky 😢 neboj to prejde zajtra zajdi k dr. pre istotu ale myslim si ze, to je psychika....skus ho hladkat ukludnovat nech vela spinka dufam to coskoro prejde drzim palce 💜

prevenar
•
19. mar 2017

co mu je ? fakt potrebuje antibiotika ? ..vymen antibiotika za C vitamin, tak ako my pred 5timi rokmi . od vtedy sme nevideli ani lekara a a ni antibiotika 😉 v mojom blogu je prispevok o C a davkovacia tabulka. drzim palce .

moni244
•
19. mar 2017

@prevenar boze, ty si nedas pokoj? chod spamovat co ockkvacej diskusie

moni244
•
19. mar 2017

Moze to byt psychika, ale mohol chytit aj crecnu virozu. Uvidis, ak sa to nezlepsi, tak radsej chod k lekarovi

nikinka43
autor
•
20. mar 2017

Dakujem idem k lekarovi a uvidim co povie

nikinka43
autor
•
20. mar 2017

@prevenar slaby zapal priedusiek afty a laringitida. Afty su uz preliecene.

prevenar
•
20. mar 2017

@nikinka43 ..nic z toho mi nepride ako stav ohrozujuci zivot. na tvojom mieste by som sa fakt pozrel na megaaskorbaticku liecbu - vit C . ludia to nepoznaju , ale je to zbohom antibiotikam , bez neziaducich ucinkov. vsetko dobre.

moni244
•
20. mar 2017

@prevenar ty nedas pokoj s C, vsak? Nie je ti to trapne? Vsade sa vnucovat a presadzovat svoju pravdu?

prevenar
•
20. mar 2017

@moni244 je to trapne, ale hlavne ,ze ty nie si trapna.

moni244
•
20. mar 2017

@prevenar chod si dat to C, mozno ti to pomoze

prevenar
•
20. mar 2017
moni244
•
20. mar 2017

@prevenar podla mna si chory stale

prevenar