Vraj má soplíky a má ostať doma
Ahojte čo by ste robili keby vám v MŠ povedia že dieťa má sople a má ostať doma ale popritom vôbec žiadne sople nemá?
Tak ja dám z iného súdka. Mame dve malé deti, pani učiteľky vedeli ze som na RD. Takze hádajte koho dieťa malo “často sople a kychalo a kaslalo”- a akonáhle sme prišli domov, NIČ. Jedno veľké nic. Skákal behal akože stále, za celu dobu ani náznak soplu, zakaslanie či kychnutie.
Takze ja verim tomu ze občas si aj vymyslia, aby mali menej deti a pravidelne som sa striedala s dvomi mamičkami čo boli tiež na RD. Pravidelne to boli štvrtky, piatky, veď nech je lepší víkend pre ne.
@anonym_9c2135 presne toto isté mi napadlo moje dieťa je tam najuplakanejsie a oni vedia že mám home office ale nechcela som ich škaredo obviniť
@anonym_9c2135 presne toto isté mi napadlo moje dieťa je tam najuplakanejsie a oni vedia že mám home office ale nechcela som ich škaredo obviniť
@anonym_autor No tak už vieš prečo..absolutne im nehovor o HO
žiaľ, máme podobné za sebou... išla som k dr pre papier o bezinfekčnosti tých ich vymyslených soplov a kašlu, aby som zavrela učiteľkám hubu. potom to asi skúšali na iných rodičov lebo mi viac nič nehovorili. ale tiež ma to stálo 2 dni doma a návšteva lekára cez čakáreň kade chodia chorí 🙈 lekárka bola strašne nasratá že ona nie je slúžka pre učiteľky aby vypisovala zbytočné potvrdenia zdravému dieťaťu 🤷 plne ju chápem, malému nič nebolo
@zuzanka.zuzu aby si učiteľkám zavrela hubu? krása.
A potom sa tu niekto v inej diskusii pýta, prečo učiteľky odchádzajú zo školstva.
@zuzanka.zuzu aby si učiteľkám zavrela hubu? krása.
A potom sa tu niekto v inej diskusii pýta, prečo učiteľky odchádzajú zo školstva.
@anonym_19ed7c hentaké krávy nech kľudne idú 🙏🙏🙏
Dieťa má nádchu a sople väčšinu časť roka a to hlavne v kolektíve. Pokiaľ nemá iné príznaky, tak samotné sople nie sú dôvodom na nenavštevovanie škôlky. Predvčerom to hovorila hlavná odborníčka na pediatriu Prokopová a hoci mám iné názory tu s ňou výnimočne súhlasím. Hovorila, že pokiaľ sa dieťa neukladá spať, neni unavené apatické, je bez teploty, tak soplik sám o sebe nie je dôvodom ostať doma a to ani zelený.
Ja som raz volala rodicovi nech pridr pre dieta, lebo malo zvysenu teplotu...mamicka prisla asi po 2 hodinach... a z domu mi este bola.schopna zavolat naspat, ze dieta nema teplotu:D takze som si to "vymyslela" a chcela som sa dietata "zbavit" asi podla nej... normalne mi rozum zastava, aki su niektori dnesni rodicia.ale tiez ano vela s avyhovaralo na alergie, AJ TI,ktori u alergologa neboli, az nakoniec bud isli alebo viac slovo alergia nevyslovili...ale nechce sa mi verit, zeby boli take ucitelky, ktore si tie sople vymyslaju...a potom hor sa rpbit ucitelku, ked si toto rodicia o nich myslia.:( smutna doba
@klarissa25 no super takže neísť do práce a zavrieť sa s dieťaťom do čakárne na pár hodín medzi choré deti len preto aby zhodnotili že nie je choré a nemá sople
@anonym_autor nemyslim si, ze si vymyslaju ucitelky
Nefrfli, zavolaj pediatrovi vysvetli situaciu, ked prides nech ta vezme skor
Ked po chorobe ides na kontrolu nesedis v cakarni? Nebud fajnovka, daj decku rusko aj sebe ked sa bojis bacilov, moderne cakarne su uz vybavene ziaricmi a viac virusov mas v kauflande ako tam
Ja som raz volala rodicovi nech pridr pre dieta, lebo malo zvysenu teplotu...mamicka prisla asi po 2 hodinach... a z domu mi este bola.schopna zavolat naspat, ze dieta nema teplotu:D takze som si to "vymyslela" a chcela som sa dietata "zbavit" asi podla nej... normalne mi rozum zastava, aki su niektori dnesni rodicia.ale tiez ano vela s avyhovaralo na alergie, AJ TI,ktori u alergologa neboli, az nakoniec bud isli alebo viac slovo alergia nevyslovili...ale nechce sa mi verit, zeby boli take ucitelky, ktore si tie sople vymyslaju...a potom hor sa rpbit ucitelku, ked si toto rodicia o nich myslia.:( smutna doba
@anonym_d5c27f susede volala riaditelka, ze ma dieta 38.5 a ma si po dieta prist, za 15min bolo dieta doma, teplomer ukazoval 36.4, poslala riaditelke fotku s teplotou doma, nakoniec mali blby teplomer v skolke
Normálne sme šli do škôlky nič mu nie je a ani nebolo ráno ani sople nemá.
@anonym_autor ak tvoje dieťa veľa plače, je logické, že bol usoplený. Možno si to učiteľka nedala do súvislostí.
@anonym_autor ak tvoje dieťa veľa plače, je logické, že bol usoplený. Možno si to učiteľka nedala do súvislostí.
@anonym_19ed7c Alebo dala, ale o jedno dieta menej.
U nás bolo ešte aj take ze s obľubou učiteľky volali rodicom ze ma dieta 38’ teploty a od deti sa rodičia dozvedeli ze im merali teplotu tesne po zobudeni, keď boli po hlavu prikryté paplonikom. Keď sa to opakovalo jedna naštvaná mamička prišla po “akože choré” dieťa do skolky s teplomerom a rovno pred očami namerala 36,4’
Mne zas lezú na nervy presne tie, čo "majú papier". Zrazu je každé decko alergik, hej, presne. Papier si vie vybaviť každý.
Mne zas lezú na nervy presne tie, čo "majú papier". Zrazu je každé decko alergik, hej, presne. Papier si vie vybaviť každý.
@drahomirrra od alergologa ale nie.
@drahomirrra od alergologa isto nie. Dieťa aj absolvuje testy a tie ukážu alergiu. Máš to v lekárskych záznamoch.
Jedno také dieťa doma mám. A nie je to sranda.
Lekár je ten ktorý študoval medicínu a vie zhodnotiť zdravotný stav dieťaťa. Nie učiteľka, iná matka či ktokoľvek koho stretneš na ulici.
@drahomirrra vieš dnes je tých alergikov naozaj veľa. Keby nás dnes nevezmú do škôlky idem si pre papier od dr. A vieš prečo? Lebo môjmu dieťaťu nič nie je a to isté by zhodnotil doktor. Dnes už učiteľky nepovedali ani prd. Prečo asi? Lebo som na to neskočila a dieťa nie je choré a nemá sople
@lienka.7 jooj my sme mali papier, ale na tie nenavystne pohlady ostatnych matiek nikdy nezabudnem
@klarissa25 nevšímaj si...
@anonym_d5c27f naše učiteľky zas vôbec neriešia čo ma strašne štve .4 dni vo škôlke a už mala chorá -ja s ňou klasicky .oni vidia decko so soplami a kľudne ho vezmú do kolektívu a učky len točia hlavou aké sople mu visia 🤦🏻♀️
@barbora854 a sa čuduješ , že neriešia? Podľa vyjadrenia prítomných majú držať hubu, takže sa vyhýbajú konfliktu a držia ju...
@anonym_d5c27f klobúk dole pred všetkými učiteľmi... Fakt to máte v dnešnej dobe ťažké. Veľa rodičov dnes už neučí rešpektu k autoritám.... Stačí mi, keď čítam túto diskusiu, ako sa dokážu vyjadrovať k učiteľom, verím, že si tieto poznámky neodpustia aj pred deťmi... Tak to potom vyzerá...