icon

Vriedok na zadočku novorodenca

petamich
14. aug 2021

ahojte mamicky,
prosim stretla sa niektora s tymto problemom, mame 4-tyzdnoveho novorodenca a vcera sme si s manzelom vsimli, ze sa mu pri konecniku ako ma polky zadocku vytvoril akoby vriedok/pupak skratka zacervenana hrcka, volala som pediatricke odporucila sledovat ci to nepraskne a zatial repik, sudokrem

dnes vecer pri prebalovani som si vsimla ze od posledneho prebalovania to evidentne prasklo a vyteka z toho hnis a teraz otazka - co robit? mate prosim skusenost? pocka to do pondelka? alebo ist na pohotovost - velmi sa mi so 4-tyzdnovym nechce, aby tam nejaky bonus nechytil 🤷‍♀️ maleho to evidentne neboli, kedze sme mu to cistili a aj pekne kaka atd.

neviem co robit, pridem si ako totalne neschopna matka, chuda dieta 🥺

Strana
z2
lindusss2016
15. aug 2021

@taga preto, ze ak je tam hnis - zapal- musi vytekat a nie hromadit sa v rane, zial, mame s abscesmi bohate skusenosti

kristina1001
17. aug 2021

@petamich ahoj chcela som len vedieť ako to nakoniec dopadlo stým pupakom na zadočku čo povedala doktorka moc dúfam že to nieje absces

petamich
autor
17. aug 2021

@kristina1001 ahoj, lekarka ho zatial ani nechcela vidiet 🤷‍♀️ ze je dobre, ze to vytieklo a ze uvidime co dalej, kazala nam cistit to betadinom, natierat ichtyolovou mastou a ze bud to zmizne alebo ten ichtyol opat vytiahne hnis ak tam zostal a ze by nas pripadne poslala na chirurgiu nech to vycistia, tak od vcera robime toto a uvidime 🙏🏻🤞🏻 snad sa mu to vstrebe a zmizne - a tym padom vlastne ani neviem ci to je alebo nue je absces, skor sa tvarila, ze vred (ci to je to iste, netusim)

kristina1001
17. aug 2021

@petamich oo no snáď to ten absces nebude držím palce

petamich
autor
17. aug 2021

@kristina1001 dakujem moc 🤞🏻🤞🏻

Strana
z2