Vrodená vývojová chyba - atrezia anu - nevyvinutý konečník
Hladam niekoho kto sa narodil s touto diagnozou alebo kto ma dietatko s touto diagnozou. My sme 2 mamicky a mame deticky narodene s atreziou anu.
Ahojte maminky prosím vás o radu ako ste doma zvládli dilatovat Konečník moja ma 2,5 roka a nedá si to robiť som zúfalá bojím sa že skončíme dlhodobo v nemocnici koli tomu ďakujem za odpoveď.....
Ahojte maminky ako ste zvládli dilatovanie moja ma2,5 roka a nedá sa mu vzpiera sa nezabera nič na ňu, boli ste aj hospitalizované koli dilatacii nám povedal lekár že ak to nepôjde budeme musieť byť v nemocnici rozmýšľam že nejakú zdravotnú sestru osloviť....
@inull5 ahoj, mozes mi prosim poradit lekara v BB?
@marianna_15 ahoj, môjho operoval primár MUDr. Novotný, má naozaj zlaté ruky,krasne urobený zadoček a jazva na brušku po stomii a rezani je krásne zasita.. Žiadna mäsiarcina. A inak aj prednosta MUDr. Koreň je veľmi šikovný.
Dobrý den do kedy maju deti vyvod a touto vrodenou chorobou
Ahojte maminy, prosím Vás, ako sa Vám podarilo odienkovat detičky s atreziou ...máme 2r a 3m, konecnik zoperovany v BB, akurát máme hegar 17 a kaka pekne, len ako mu vysvetliť aby mi to oznamil skôr ako sa stane nehoda...na nočníku a wc nemá vôbec problém sedieť....keď veľa papa aj veľa kaká...koľko x vymením za pol dňa 10 plienok...🤷🤦 Ďakujem
Aj my mame tuto diagnozu. Prave ležime na kramaroch a zajtra nas caka MRko. Absolutne netusim co nas caka...nasa mala nema teda ziadny problem s kakanim ani s nicim len jej proste chyba ta hrazdicka. Po pravde po precitani tohto vsetkeho som mierne zdesena :( ak mate niektora alebo ste mali nieco podobne budem rada za spravu.
Ahojte prosím o radu sme po zanoreni stomie v sobotu sme prvý krát pekne kákali viac krát na základe toho nás v nedeľu pustili z nemocnice dcérka ma 3 roky no ako sme prišli domov včera malá raz vetry a stolica iba večer a aj to iba 4 fazulove bobky dnes ešte nič bojí sa potlačiť neviem či jej mozem dat už cipok dilatovat už nemáme nerada by som skončila v nemocnici ďakujem za odpoveď
@galo79 nepracuje nahodou MUDR novotny na kramaroch ?
@palinohavino neviem o tom. Naposledy sme boli v bystrici pred rokom a pol a vtedy bol v bystrici. Treba pozriet na strankach roosveltovej nemocnice v BB
@palinohavino určite nie, on je primár chirurgického oddelenia v Banskej Bystrici. Operoval aj môjho syna.
@inull5 tak to bude len menovec
Zdravim, môj malý má diagnózu atrézia a stenóza anusu s fistulou, chodíme každý týždeň na chirurgiu do BA a čaká nás operácia na Kramároch,momentálne máme 2,5 mesiaca a každý deň dilatujeme. Ako tak ale čítam Vaše príspevky, asi bude lepšie ísť do BB. Operovali niekomu dieťa na Kramároch? Aké sú skúsenosti? Ďakujem za odpoveď

@alisia244 kľudne.